Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Premijera novog hit filma Elvis 2. septembra na HBO Max-u
Novi hit film „Elvis“ (Elvis) imaće premijeru 2. septembra na HBO Max striming platformi. Film će takođe biti emitovan na HBO kanalu 25. septembra u 20.00h.
31. avgust 2022.

Premijera novog hit filma "Elvis" 2. septembra na HBO Max-u

 

„Elvis“ je Warner Bros. spektakl u režiji Baza Lurmana, vizionara nominovanog za Oskara, koji istražuje život i muziku Elvisa Prislija, sa Ostinom Batlerom i oskarovcem Tomom Henksom u glavnim ulogama. Kao prava filmska drama, Elvisova (Batler) priča sagledana je kroz prizmu komplikovanog odnosa s njegovim zagonetnim menadžerom, pukovnikom Tomom Parkerom (Henks). Kroz Parkerovo pripovedanje, film istražuje složenu dinamiku njihovog odnosa tokom dve decenije, od Prislijevog uspona ka slavi do statusa velike zvezde. U središtu tog putovanja je jedna od najznačajnih osoba u Elvisovom životu – Prisila Prisli (Olivija Dedžong).

Uz Ostina Batlera, Toma Henksa i Oliviju Dedžong, u filmu glume Helen Tomson, Jola, Alton Mason, Šonka Dukure, Luk Brejsi, Nataša Baset, David Venam, Kelvin Harison Džunior, Ksavijer Samjuel, Kodi Smit Mekfi, Dakre Montgomeri, Leon Ford, Garet Dejvis, Čarls Graunds, Džoš Mekonvil i Adam Dan.
 
Film je režirao Baz Lurman, koji je ujedno i scenarista i producent, a zasnovan je na priči Sema Bromela, Krega Pirsa i Džeremija Donera, koji su takođe i scenaristi. Ostali producenti su Ketrin Martin, Gejl Berman, Patrik Mekormik i Šujler Vajs. Izvršni producenti su Tobi Emerih, Kortni Valenti i Kevin Mekormik.
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala