Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Official Competition sa Penelopom Kruz i Antoniom Banderasom u glavnim ulogama
Naš omiljen španski duo ponovo zajedno, u još jednom filmskom ostvarenju koje željno iščekujemo!
18. jun 2022.

"Official Competition" sa Penelopom Kruz i Antoniom Banderasom u glavnim ulogama

 

Na pitanje novinara kako se oseća što ponovo deli veliko platno sa dragom koleginicom, Banderas je odgovorio:

„Bilo je dobro, jer mislim da je divljenje obostrano“.
 
Podsećanja radi, njihov prvi zajednički film bio je "Slučajni ljubavnici" 2013, a nakon toga zajedno su se pojavili i u Almodovarom filmu "Bol i slava" iz 2019.
 
„Odavno smo prijatelji. Volim njen rad. Ona je veoma dobra u komediji, to je njena strana koju Amerikanci nisu toliko videli, ali meni je bila poznata jer sam gledao njene ranije filmove u Španiji, poput ostvarenja 'Šunka, šunka' ili 'Odmetnica'.”
 
„Ona je fantastična u komediji. Veoma je brza, genijalna i ima fantastičan ritam. Dakle, činjenica da sam sa njom u kadru bila je jedan od najvećih problema koje smo imali tokom snimanja jer smo zbog silnog smejanja morali da prekidamo neke od scena. Dakle, bilo je sjajno.”

Iako im je ovo tek treći zajednički film, Penelope ima utisak da su njih dvoje zajedno glumili u bar deset jer se odlično poznaju.
 
Oni u ostavrenju "Official Competition" glume dva egomanijaka koje je jedan milioner unajmio da zajedno snime film. Na pitanje odakle su crpeli inspiraciju za naslovne uloge Feliksa i Lole, Banderas je odgovorio:
 
„Mislim da sam napravio neku vrstu Frankenštajna od ponašanja i karakteristika različitih ljudi koje sam sreo. Stvari koje sam video, stvari koje sam čuo”.
 
Kruz je, sa druge strane, dodala da su je za njen lik inspirisale brojne ličnosti iz celog Holivuda, ali nije želela da otkriva konkretna imena.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala