Moj TV - TV Program za 200+ kanala
ODRŽANA SVEČANA IMAX PREMIJERA FILMA TOP GAN MAVERIK
Sinoć je u prepunoj sali bioskopa Cineplexx Galerija Belgrade, sa početkom u 20 časova bila održana svečana premijera filma "TOP GAN MAVERIK" u IMAX tehnologiji.
25. maj 2022.

ODRŽANA SVEČANA IMAX PREMIJERA FILMA "TOP GAN MAVERIK"

 

Atmosfera pred početak projekcije bila je nesvakidašnja! Prisutni su sa zadovoljstvom razmenjivali svoja iskustva i emocije koje su ih vezivale za prvi film, fotografisali se u verodostojnoj, za ovu priliku napravljenoj replici kokpita aviona F18 kojim Tom Kruz pilotira u filmu! Veliki broj fanova filma iz 1986. godine, javnih ličnosti i predstavnika medija sa nestrpljenjem je brojalo sekunde do prvih kadrova jednog od najočekivanijih filmova svih vremena! Uzbuđenje i radost odisali su bioskopom, a početak premijerne projekcije dočekan je gromoglasnim aplauzom!

 
Publiku je pozdravio sportski komentator Srđan Erceg a Universal music je najsrećnijim gledaocima u sali poklonio saundtrek sa muzikom iz filma "TOP GAN MAVERIK". 
 
U bioskopskoj dvorani mogli su se čuti pokliči i oduševljenje jedinstvenim Tomom Kruzom koji je na Filmskom festivalu u Kanu dobio Zlatnu palmu za životno delo, a posebne emocije osvojile su publiku kada su se na velikom platnu, zajedno u kadru pojavili legendarni Maverik i Ajsmen!
 
Na kraju projekcije mogli su se čuti komentari da Beograd i Srbija odavno nisu imali ovako spektakularan filmski događaj, kao i da je ovo tek prva u nizu projekcija filma "TOP GAN MAVERIK" koji će brojni obožavaoci gledati. Ovo je film posle koga se svako oseća dobro a osećaj koji sa sobom nosi opravdava želju da se doživi i više puta na velikom platnu.
 
 
 O FILMU:  Nakon više od 30 godina služenja u mornarici, kao jedan od najboljih pilota, Pit „Maverik” Mičel (Tom Kruz) je tamo gde i treba da bude. Ne preza da probije barijere kao hrabar test pilot i izbegava da prihvati unapređenje koje bi ga zauvek spustilo na zemlju. Kada je počeo da podučava vod mladih pilota koji su na obuci za specijalne misije, kakve nijedan živi pilot nikada još nije video, Maverik sreće poručnika Bredlija Bredšoa čiji je nadimak „Ruster”, sina Maverikovog pokojnog prijatelja i oficira za presretanje radara poručnika Nika Bredšoa, zvanog „Gus”.

Suočavajući se sa neizvesnom budućnošću i sa duhovima prošlosti, Maverik se upušta u borbu sa svojim najvećim strahom, što će kulminirati misijom koja zahteva veliku žrtvu svih koji budu izabrani da u nju polete.

 

Od 25. maja TOP GAN MAVERIK prikazivaće se u odabranim bioskopima, a od sutra 26. maja film stiže na redovni repertoar svih bioskopa!

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala