Moj TV - TV Program za 200+ kanala
„Teen Volf“: Šta nam prvi trejler govori o nastavku filma popularne fantastične serije
Šest godina nakon emitovanja poslednje epizode ​​"Teen Volf", fantastična serija se sada nastavlja kao film. Evo šta do sada znamo o Teen Volf: The Movie.
13. decembar 2022.

„Teen Volf“: Šta nam prvi trejler govori o nastavku filma popularne fantastične serije

 

Smrt Allison Argent bila je emocionalna prekretnica za Teen Wolf. Hrabra tinejdžerka, koja je uložila srce i dušu u odbranu svojih prijatelja i porodice od zlih stvorenja, umrla je u naručju svoje ljubavi, Skota Mekola, na kraju treće sezone i veoma će nedostajati likovima i obožavaocima. U nastavku filma popularne MTV serije, čini se da je hrabri ubica ustao iz mrtvih.

„Teen Wolf“: Šta nam prvi trejler govori o nastavku
 
U prvom trejleru za Teen Wolf: The Movie, Alison se ponovo pojavljuje kao jak lovac kakvog poznajemo: sa lukom i strelom i odlučnim pogledom. Činjenica da ona izgleda ne prepoznaje svog bivšeg ljubavnika Skota ispada pomalo sumnjiva, tako da je čak i Alisonin otac, Kris Ardžent (JR Born) siguran: „Ko god da je to, nije Alison „. A trejler nam sprema još jedno iznenađenje: Alison očigledno deluje u ime demona haosa Nogitsunea.
 
Da možemo da se radujemo novoj mračnoj misteriji i ponovnom susretu sa skoro svim našim omiljenim likovima je ono što smo očekivali od ovog dugo očekivanog nastavka; ali nismo ni sanjali da će veliki negativac u filmu biti Nogitsune. Stvorenje iz japanske mitologije bilo je glavni negativac treće sezone "Teen Wolf" i imalo je veliki uticaj na seriju. Ne samo da je Nogitsune zaposeo vernog prijatelja Skotsa Mekola, Stajlsa; on je takođe na kraju izazvao smrt Alison Ardžent, kad ju je jedan od demonskih ratnika proboo mačem. Oni strašni ratnici, Oni, takođe se pojavljuju u nastavku filma, što ne sluti dobro našim herojima.
 
 
„Teen Wolf: The Movie“: Ove zvezde su u njemu – a ove nisu
 
U stvari, u nastavku filma, skoro svi centralni likovi „Teen Wolf” ponovo se okupljaju u malom kalifornijskom selu Bikon Hils. Trejler pruža prvi pogled na Skota, Dereka, Lidiju (Holand Roden), Maliju (Šeli Hening), Džeksona (Kolton Hejns), Lijama (Dilan Sprejberi), Pitera Hejla (Ijan Boen) i Džordana Periša (Rajan Keli) i lovca Alison Ardžent (Kristalna Rid) koja je naizgled ustala iz mrtvih. Osim toga, Chris Argent, Melisa McCall, šerif Stilinski, veterinar Dr. Diton i favorit navijača trener Bobi Finstok se pridružuju zabavi. Dilan O'Brajen, koji je probio u Holivud sa MTV serijom, odlučio je da ne glumi u nastavku, kao i Arden Čo, koja je glumila Kitsune Kiru. Još nije poznato da li će Danijel Šarman, Čarli Karver, Keahu Kahuanui ili Viktorija Moroles biti viđeni. Pridošlice su Derekov sin tinejdžer Eli (Vins Matis) i zagonetna mlada žena koja rukuje katanom, koju u trejleru predstavlja Ejmi L. Vorkman.
 

 
Teen Wolf Movie se zasniva na najboljoj sezoni serije
 
U isto vreme, međutim, mora se reći da „Teen Wolf” nije uvek bio samo sjajan treš TV. Nakon jeftino proizvedene prve sezone, kvalitet serije je ubrzao u drugoj sezoni i, kao što je već pomenuto, kulminirala je sjajnom trećom sezonom koja je pokazala potencijal talentovane mlade glumačke ekipe (naročito Dilana O'Brajena u ulozi Skotovog najboljeg prijatelja Stajlsa Stilinskog).
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala