Moj TV - TV Program za 200+ kanala
“Gospodar prstenova” trejler serije
Prva sezona “Gospodara prstenova: Prstenovi moći” stiže na Prime Video 2. septembra ove godine, a nove epizode ​​izlaze svakog petka.
23. januar 2022.

“Gospodar prstenova” trejler serije

 

 Amazonova predstojeća serija, svojevrsni spinoff filmova o “Gospodaru prstenova”, konačno ima ime – i fanovima se jako dopada. Radnja se odvija u “Drugom dobu”, hiljadama godina prije događaja u originalnim filmovima o “Gospodaru prstenova”, a konačno je objavljen prvi trejler.

 
“Gospodar prstenova: Prstenovi moći” će ispričati priču o tome kako su titularni prstenovi moći prvi put iskovani i podijeljeni među rasama Srednje zemlje. Naslov nove serije – zajedno sa video snimkom koji je fokusiran na kovanje prstenova – aludira na to kako je stvaranje prstenova bilo povezano sa ponovnim pojavom dugo uspavanog zla u svijetu i sa kasnijim teškoćama koje čekaju ljude, vilenjake i patuljke.
 
U izjavi za štampu o seriji i njenom naslovu, producenti Džej Di Paine i Patrik Mek Kai rekli su da je njihova želja bila da smisle naslov koji bi “mogao da živi u kičmi knjige pored Tolkinovih drugih klasika”.
 
“Prstenovi moći objedinjuju sve glavne priče Drugog doba Srednje zemlje: kovanje prstenova, uspon Mračnog gospodara Saurona, epsku priču o Numenoru i Poslednji savez vilenjaka i ljudi”, objasnili su oni,a prenosi portal Nova.rs.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala