Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Premijera druge sezone serije Velika 20. novembra na HBO GO-u
Hit serija nominovana za Emi nagradu, „Velika“, vraća se na HBO GO sa drugom sezonom 20. novembra, kada u ponudu stiže svih 10 epizoda.
10. novembar 2021.

Premijera druge sezone serije "Velika" 20. novembra na HBO GO-u

 

 
„Velika“ je satirična komedija koja prati uspon Katarine Velike (El Fening), od marginalne ličnosti do carice koja je najduže vladala u istoriji Rusije. U drugoj sezoni, Katarina konačno preuzima presto – ali ako je mislila da je svrgavanje njenog muža bilo teško, iznenadiće se kad shvati koliko je teško „osloboditi“ državu koja ne želi da bude oslobođena. Ona će biti primorana da se bori protiv dvora, svojih savetnika, pa čak i majke (Džilijan Anderson u gostujućoj ulozi) u pokušaju da prosvetli Rusiju. U međuvremenu, boriće se i protiv svog srca, gledajući Petra kako se pretvara iz omraženog muža u zatvorenika? Saveznika? Ljubavnika? Konačno, Katarina će shvatiti da će, ukoliko želi da promeni državu, prvo morati da se promeni ona, da je tanka linija između idealizma i zablude, i da će morati da uloži mnogo više nego što je očekivala da bi postala „Velika“.
 
U seriji glume El Fening, Nikolas Holt, Fibi Foks, Adam Godli, Gvilim Li, Čeriti Vejkfild, Daglas Hodž, Sača Davan, Bajo Gbadamosi i Belinda Bromilov. Autor, scenarista i izvršni producent serije je Toni Maknamara, a ostali izvršni producenti su Marijan Mekgovan, Mark Vajnmejker, El Fening, Nikolas Holt, Britani Kahan Vord, Dag Mankof, Endrju Spolding, Džoš Keselman, Ron Vest i Met Šakman.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala