Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Boldvin otkazao sve projekte
Glumac Alek Boldvin koji je nedavno ispalio metak koji je usmrtio sminateljku Halinu Hačins, navodno će otkazati sve projekte na kojima radi.
3. novembar 2021.

Boldvin otkazao sve projekte

 

Kako prenosi “People”, izvor bilzak glumcu otkrio je da će Alek Boldvin otkazati sve projekte na kojima radi, pošto mu je potrebno da se oporavi od svega što se dogodilo.

“Sve ovo mu je užasno teško palo i psihički ga je uništilo. Na ovaj način je rešavao velike probleme i u prošlosti, a mora uzeti vremena da preživi sve što se događalo poslednjih dana. Verovatno će se na neko vreme potpuno povući iz javnosti”, rekao je Alekov prijatelj novinarima.
 
“Svi znaju da je ovo bila nesreća, ali potpuno ga je uništila. Satima nakon nesreće bio je histeričan i apsolutno neutešan”, tvrdi izvor.

Pomoćnik reditelja filma “Rust”, koji je Aleku Boldvinu predao pištolj kojim je kasnije glumac nenamerno ubio direktoricu fotografije, priznao je da nije proverio sve metke u oružju kojim je upucana Halina Hačins.

“David Hals se seća kako je nakon što mu je oružarka Hana Rid-Gutierez pokazala pištolj vidio samo tri metka. Kazao je da ih je trebao sve proveriti, ali se nije mogao setiti da li je ona proverila okidač”, izjavila je detektivka Aleksandria Hankok.

 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala