Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Sprema se treća tužba protiv Diznija?
Posle Skarlet Johanson i Džerarda Batlera i Ema Stoun hoće svoje pare od ulaznica.
17. avgust 2021.

Sprema se treća tužba protiv "Diznija"?

 

Zvezda filma „Kruela“, američka glumica Ema Stoun, navodno, posle Skarlet Johanson takođe sprema tužbu protiv kompanije „Dizni“. Njihova kleginica Emili Blant pomno prati zaradu filma „Avantura u džungli“, a očekuje se da se još glumaca javi „Dizniju“ zbog korigovanja ugovora.

Navodeći da je izgubila 50 miliona dolara kao rezultat objavljivanja filma Crna Udovica na striming servisu „Dizni plus“ istovremeno sa bioskopskom distribucijom, Skarlet Johanson je podnela tužbu protiv studija „Dizni“.
 
Holivudska zvezda potpisala je sa kompanijom ugovor u kojem se navodi da će deo njenog honorara za pomenuto ostvarenje dolaziti od prodaje bioskopskih ulaznica.

 
Samo nekoliko dana kasnije, bivši urednik časopisa Holivud riporter Met Belni navodi u svom blogu da bi Ema Stoun i Emili Blant mogle da budu sledeće zvezde koje će preduzeti mere protiv filmskog giganta.
 
Ema Stoun igra naslovnu ulogu u „Diznijevom“ ostvarenju Zlica (Cruella), dok Emili Blant tumači jednu od glavnih uloga u filmu Avantura u džungli (Jungle Cruise).
 
Obe glumice su navodno imale ugovore sa „Diznijem“ koji predviđaju zaradu od prodaje ulaznica.
 
Kako vreme prolazi sve je više onih koji veruju da je „rat“ sa „Diznijem“ koji je Johansonova pokrenula, samo početak borbe zvezda sa filmskim kompanijama zbog navodnog gubitka zarade.
 
Tako je nakon Skarlet, i Džerard Batler podneo tužbu protiv kompanije Nju imidž/ Milenijum films tvrdeći da mu se duguje najmanje 10 miliona dolara za akcioni film Pad Olimpa iz 2013. godine.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala