Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Svađa između Vina i Dvejna dosegla vrhunac
Svađa između holivudskih zvezda Dvejna Džonsona i Vina Dizela kulminirala je posle jedne decenije, naime Džonson neće učestovati u sledećem delu franšize “Paklene ulice”.
26. jul 2021.

Svađa između Vina i Dvejna dosegla vrhunac

 

Navodno, tokom jedne decenije traje napetost između Džonsona i njegovog kolege Vina Dizela. Najnoviji ispad dogodio se kada je Dizel, producent popularne franšize, preuzeo zaslugu za Džonsonov nastup zbog njegovog pristupa na snimanju petog dela “Paklenih ulica”.

Odgovarajući na primedbu, Džonson je ove nedelje rekao da ekipi filma želi mnogo sreće “na filmovima na kojima će raditi bez njega”.
 
Te 2016. godine, tokom produkcije “Fate of Furious”, Džonson je izrazio svoju frustraciju koju je osećao prema muškim kolegama, rekavši:
 
“Neki se ponašaju kao pravi muškarci i pravi profesionalci, dok drugi ne. Oni koji to nisu su svakako prevelike kukavice da bi išta učinili po tom pitanju. Magarci. Kada sledećeg aprila gledate ovaj film i čini vam se da ne glumim u scenama gde mi krv vri od bijesa – u pravu ste”.
 
Mnogi pretpostavljaju da se pozivao na Dizela koji je, prema različitim izvorima koji su u to vreme razgovarali sa TMZ-om, redovno dolazio kasno da snima scene i kritikovao glumu svojih kolega.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala