Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Dženifer potpisala višegodišnji ugovor sa Netfliksom
Pevačica i glumica Dženifer Lopez i izvršna direktorka kompanije Nuyorican Productions sklopile su višegodišnji ugovor sa Netfliksom.
14. jun 2021.

Dženifer potpisala višegodišnji ugovor sa Netfliksom

 

Dženifer je udružila snage sa producentima Benijem Medinom i predsednicom Nuyorican Producutions Elen Goldsmit-Tomas. Lopezova će proizvoditi filmski i televizijski sadržaj, u kom se prikazuju glumice, pisci i filmski stvaraoci.

 
Netfliksovo ostvarenje “The Mother”, koje je režirala Niki Karo (“Mulan”), i “The Cipher” prema istoimenom romanu Isabel Ojeda Maldonado, ranije su najavljeni od strane strimera.
 
“Tokom svoje karijere Dženifer Lopez je bila sila u zabavi. U partnerstvu sa njom i Nuyorican, znamo da će ona ostaviti utisak, preneti radost i nadanuti publiku širom sveta”, rekao je Skot Stuber, Netfliksovov šef globalnih filmova.
 
Bela Bajaria, Netfliksov šef globalne televizije, pohvalila je Lopezovu kao „jedinstveni talenat čija su kreativnost i vizija osvojili publiku i inspirisali sledeću generaciju širom sveta.
 
“Godinama su ona i tim iz Nuyorican-a donosili prepoznatljiv glas zabavi i radujem se saradnji sa njom i timom na stvaranju novih serija koje će naši članovi voleti.”
 
“Uzbuđena sam što najavljujem svoje novo partnerstvo sa Netfliksom. Elen, Beni i ja verujemo da za nas ne postoji bolji dom od kompanije koja kreira sadržaje i pokušava da se suprotstavi uobičajenoj mudrosti i direktno plasira milionima ljudi širom sveta koji više ne gledaju na umetnost i zabavu s onim ograničenjima iz prošlosti”, rekla je Džej Lo i dodala:
 
“Mi u Nuyorican Productions smo oduševljeni što smo pronašli istomišljenike u Tedu Sarandosu, Skotu Stuberu, Beli Bajari i celom timu i radujemo se što ćemo odmah krenuti na posao”.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala