Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Raskinuli Dženifer Lopez i Aleks Rodriges
Pevačica i glumica Dženifer Lopez i bivša bejzbol zvezda Njujork Jenkiza Aleks Rodriges otkazali su veridbu jer, kako kažu, "bolje funkcionišu kao prijatelji".
6. maj 2021.

Raskinuli Dženifer Lopez i Aleks Rodriges

 

Time su potvrdili raskid, iako su do nedavno tvrdili da njihova četvorogodišnja veza nije u krizi kako saznajemo sa raznih portala.

„Shvatili smo da bolje funkcionišemo kao prijatelji te se radujemo da to i ostanemo“, rekli su Lopez (51), poznata kao JLo i Rodriges (45), nadimka A-Rod, u zajedničkom saopštenju.
 
„Nastavićemo da radimo zajedno i podržavamo jedno drugo i naše zajedničke poslove i projekte“, dodali su.
 
Jedan od najpoznatijih slavnih parova u SAD-u, u medijima nazivan J-Rod, obećao je da će ćutati o svom raskidu iz poštovanja prema svojoj deci iz prethodnih veza.
 
„Želimo jedno drugome, kao i deci onog drugog, sve najbolje. Iz poštovanja prema njima, jedini komentar koji imamo je zahvalnost svima koji su poslali ljubazne reči podrške“, rekli su Lopez i Rodriges.
 
U martu su demantovali napise u medijima da se razilaze, kazavši da „rade na nekim stvarima“.
 
U to vreme, portal posvećen slavnim osobama TMZ i nekoliko drugih portala koji prenose zabavne vesti citiralo je neidentifikovane izvore bliske paru o tome da su otkazali veridbu.
 
Rodriges i pevačica hita „Love Don’t Cost a Thing“, koja je u januaru pevala na inauguraciji američkog predsednika Bajdena, počeli su da se zabavljaju početkom 2017, a verili su se u martu 2019.
 
Krajem prošle godine, Lopez je rekla da su dvaput odložili venčanje zbog pandemije.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala