Moj TV - TV Program za 200+ kanala
30 godina Filmskog festivala u Beču
Filmski festival koji se održava svake godine na trgu ispred gradske skupštine u Beču ove godine slavi 30 godina postojanja.
13. jun 2021.

30 godina Filmskog festivala u Beču

 

Posetioci festivala će od 3. jula do 4. septembra uživati u muzičkim produkcijama različitih žanrova, opera, pop, klasika, mjuzikl, džez, ples i etno muzika. Filmski program će pratiti podjednako raznovrsna gastronomska ponuda.

Posle više meseci izolacije program festivala će predstaviti posebno privlačnu filmsku ponudu sa izvođačima koji su punili hale, koncertne sale i operske dvorane širom sveta. Pored opera kao što su Travijata, Trubadur, Tako čine sve i Turandot ove godine će na skupštinskom trgu moći da se pogledaju mnogobrojni snimci koncerata velikana pop muzike, Dejvid Boui, Ališa Kiz, Anastasija, Maraja Keri, Šakira i Kristina Agilera. Nacionalne produkcije Ujedinjenih scena Beča, Narodnog pozorišta, festivala u Salcburgu i festivala u Merbišu upotpuniće celokupan program.

U organizaciji festivala je nekoliko fleksibilnih scenarija u planu koji se lako mogu prilagoditi zakonskim odredbama kada su u pitanju mere za suzbijanje pandemije koronavirusa. „Daćemo sve od sebe da Bečlijama obezbedimo kvalitetan program i bezbrižno leto na skupštnskom trgu kao što su i navikli do sada“, izjavio je organizator festivala stadt wien marketing.

 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala