Moj TV - TV Program za 200+ kanala
10 godina KLASIK TV-a!
Najbolji domaći filmovi i serije na jednom mestu!
26. oktobar 2020.

10 godina KLASIK TV-a!

 

Omiljeni TV kanal zaljubljenika u filmske klasike 26. oktobra obeležava prvih deset godina svog postojanja. Klasik TV će za svoj 10. rođendan gledaoce častiti legendarnim serijama Bolji život i Pozorište u kući, a tu je i jedan važan tehnički novitet – prelazak na emitovanje u 16:9 HD formatu, koji će doneti kvalitetniju sliku i vrhunski TV doživljaj.

Klasik TV je u proteklih deset godina postao nezaobilazno mesto za susrete kako sa domaćom, tako i sa kinematografijom susednih zemalja. Od kultnih jugoslovenskih filmova poput Maratonaca ili Ko to tamo peva, preko legendarnih serija kao što su Kamiondžije, pa sve do igranih i dokumentarnih naslova novijeg datuma, ova filmska riznica nudi sjajan program svima koji cene i vole sedmu umetnost.
 
Pomalo iz senke – može se gledati na kablovskoj televiziji – Klasik TV već čitavu deceniju nenametljivo obavlja svoju misiju čuvajući od zaborava naslove uz koje su odrastale generacije i upoznavajući mlađe naraštaje s bogatom filmskom baštinom ovih prostora.
Kako bi svojih prvih deset godina proslavio kako dolikuje, ekipa koja stoji iza Klasik TV obavila je ozbiljan posao, a to je prelazak na emitovanje u 16:9 formatu, što nije bio ni malo lak proces kod brojnih starijih filmova. Ipak, gledaoci će 10. rođendan ovog kanala dočekati uz klasike u novom ruhu, uz oštriju sliku i kvalitetniji prikaz.
 
 
A kao posebnu poslasticu, rođendanski program Klasik TV-a od 26. 10. donosi nekad (i danas) obožavane serije Bolji život i Pozorište u kući, i to svakog dana u udarnom terminu, od 20 sati, jednu za drugom. Ako nas pitate, idealno za prijatno jesenje veče na kauču.
 
Ostatak bogatog programa, kao i spisak operatera preko kojih je Klasik TV dostupan, naćićete na internet stranici www.klasiktv.com.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala