Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Drugi deo još nije počeo - a već imamo najavu za treći!
Gotovo svuda: planiranje je pola uspeha - pa čak i u Holivudu.
8. jun 2021.

Drugi deo još nije počeo - a već imamo najavu za treći!

 

Ako želite biti korak ispred ljubitelja filma i biti spremni na sve moguće situacije, ponekad morate biti spremni da preuzmete određene rizike. Jer gde bi MCU bio danas da Marvel od početka nije imao viziju i radio na većem cilju?

Cela franšiza zasniva se na lepo rastegnutoj mreži likova, susreta, izdvajanja i glavnih filmova, koji se moraju povezati i činiti celinu. Ali planiranje unapred nije uvek garancija, ključ uspeha.
 
Činjenica da nam je Paramount već u novembru prošle godine obećao treći deo franšize "Tiho mesto" možda je strancima izgledala bezveze i ishitreno, možda čak i malo megalomanski s obzirom na pandemiju.
 
Retrospektivno, međutim, to je verovatno bio jedini ispravan potez. Inače, danas, samo nedelju dana nakon fenomenalnog početka "Tihog mesta 2", koji je bio dobar za skoro 60 miliona američkih dolara, pozorišno izdanje za potencijalni treći deo nije moglo da bude postavljeno. 
 
Za godinu i po dana, 31. marta 2023. godine, vratiće se postapokaliptični svet Tihog mesta, progonjen bezočnim, ali svim boljim čujućim čudovištima.
 
Ovaj treći deo ne bi trebalo da bude okupljanje sa porodicom Abbott, čiju sudbinu se može pratiti od 24. juna 2021. u Tiho mesto 2, već labavo treće poglavlje u istom svetu, vrlo verovatno praćeno novim likovima i lokacijama. Budući da su ne samo Sjedinjene Države bile iznenađene pojavom čudovišta, film bi se mogao održati gotovo bilo gde, možda i do Evrope ili Azije.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala