Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Emilija Klark u seriji Tajna invazija
Zvezda serije "Igra prestola" Emilija Klark pridružiće se Marvelovom filmskom univerzumu ulogom u "Tajnoj invaziji"
2. maj 2021.

Emilija Klark u seriji "Tajna invazija"

 

Serija prati grupu Skrulova - prvi put se pojavljuju u naučno-fantastičnom filmu Kapetan Marvel, koji menjajući oblik uspevaju da na Zemlji zamene glavne likove i superheroje.

Dok Nik Furi, koga glumi Samjuel Liroj Džekson, ostaje u svemiru, Skrul uspeva da ga zameni kao jednog od najvažnijih članova vladine agencije Šild, kao najmudriji.

Još nije poznato kakva će biti Emilijina uloga u seriji, ali vest dolazi samo dan nakon što je objavljeno da je Olivija Kolman takođe bila u pregovorima za ulogu u seriji, piše britanski Metro.

Serija od šest epizoda, na Dizni plusu, zasnovana je na istoimenoj seriji "crossover" stripova, i istaknutim junacima iz "X-Men", "Fantastic Four" i "The Nev Avengers".
 
Ova tri dela dobila su svoje filmove i franšize, ali trenutno nijedno nije zvanično predstavljeno u Marvelovom filmskom univerzumu (MCU).
 
Međutim, potvrđeno je da će oni kad-tad biti uvedeni. Najava "Tajne invazije" zaintrigirala je obožavatelje koji sada žele da saznaju ko je stvaran, a ko lažan u univerzumu.
 
Serija, čije snimanje tek treba da počne, biće deo televizijskog dela univerzuma, koji su do sada vodili "WandaVision" i "Falcon And The Winter Soldier".
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala