Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Pesma Evrovizije - objavljen spot za pesmu LOCO LOCO grupe Hurricane
Objavljena je pesma i zvanični spot predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije, grupe Hurricane.
6. mart 2021.

Pesma Evrovizije - objavljen spot za pesmu "LOCO LOCO" grupe Hurricane

 

Naše predstavnice, članice sastava „Hurricane“, konačno su predstavile svoju novu evrovizijsku pesmu naziva Loco loco, s kojom će se predstaviti publici u 2. polufinalnoj večeri 20. maja.

Premijera pesme dogodila se na oficijelnom Jutjub kanalu Pesme Evrovizije. Pesmu je komponovao Nemanja Antonić, koji je bio odgovoran i za kompoziciju nesuđene prošlogodišnje evrovizijske pesme Hasta la vista, za tekst se pobrinula jedna od članica „Uraganki“ Sanja Vučić, a za aranžman su se zajedničkim snagama pobrinuli Nemanja Antonić i Darko Dimitrov.
 
Zajedno sa pesmom je prezentovan i spot rađen u režiji Dejana Milićevića, a koreografiju za spot, kao i za već snimljeni alternativni evrovizijski nastup, osmislila je Staša Novaković iz plesnog sastava „Dance Factory“, koja je već sarađivala sa jednom od članica Sanjom Vučić za njeno prvo evrovizijsko pojavljivanje 2016. godine, kao i sa Tijanom Bogićević 2017.

Grupa „Hurricane“ je plasman na Evroviziju izborila zahvaljujući ubedljivoj pobedi na prošlogodišnjoj Beoviziji s numerom Hasta la vista, ali zbog otkazivanja Pesme Evrovizije 2020. nisu se predstavile evropskoj publici iz svima dobro poznatih razloga. Zanimljivo je da je skrivene prateće vokale našim predstavnicima na otkazanom takmičenju trebalo da pevaju Leontina, Ivana Vladović i Mladen Lukić, a spomenuta Leontina Vukomanović je trebalo da bude i vokalni trener.
 
Iz prošlogodišnjeg predviđenog tima pozadinskih pratećih vokala u timu je ostao jedino Mladen Lukić, a Leontinu i Ivanu Vladović će na poziciji pozadinskih pratećih vokala zameniti Jelena Pajić i Olga Popović. Svi oni imaju iskustvo po pitanju evrovizijskih učešća.
 
Vredi napomenuti da se nakon objavljivanja isečka osulo drvlje i kamenje na RTS zbog odabrane pesme i na račun na koji je navedeni Dejan Milićević režirao propratni spot, ali, vremenom se ceo taj „hajp“ stišao.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala