Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Star-Lord će se pojaviti u Thor: Love and Thunder
Kris Pret će se pojaviti kao Piter Kvil, tj. Star-Lord u četvrtom filmu o Toru, "Thor: Love and Thunder" kako navodi portal IGN Adria.
9. januar 2021.

Star-Lord će se pojaviti u "Thor: Love and Thunder"

 
Pret, koji predvodi Guardians of the Galaxy u MCU, priključuje se imenjaku Krisu Hemsvortu, Natali Portman, Tesi Tompson i Kristijanu Bejlu u nastavku koji ponovo režira veoma fini Taika Vaititi. Taika će, takođe, još jednom pozajmiti glas Torovom još finijem drugaru Korgu.
 
Pitera Kvila i Tora smo nakon Endgame-a ostavili da putuju galaksijom kao "prijateljski" rivali, nakon što je ugojeni "brat Tor" odlučio da prepusti preživele Asgardijance Valkiri.
 
Naravno, postoji mogućnost da će se i drugi Guardiansi pojaviti u filmu. kako The Hollywood Reporter prenosi, Love and Thunder se snima u Australiji počev od Januara, a Kris Pret će prvo završiti snimanje SF-a The Tomorrow War pre nego što će krenuti putem najmanjeg kontinenta.
 
Guardians of the Galaxy Vol. 3 će se svakako snimati - scenario je završen i po svemu sudeći, biće to poslednji film iz ove pod-franšize, bar u ovoj postavi likova.
 
"Thor: Love and Thunder" trenutno drži kao datum premijere 11. februar 2022. godine.
 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala