Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Kako vam se čini trejler za film Thor: Love and Thunder?
Objavljen je dugoočekivani trejler za film “Thor: Love and Thunder”, čija se premijera očekuje 8. jula ove godine.
26. april 2022.

Kako vam se čini trejler za film "Thor: Love and Thunder"?

 

Radnja filma nastavlja se nakon što smo Tora, koga glumi Kris Hemsvort, poslednji put videli u Endgame. Trejler prikazuje Tora kako se druži sa Čuvarima galaksije, nagovještavajući Zevsa Rasela Kroua i završava se otkrivanjem Džejn Foster, koju glumi Natali Portman, kao novog Tora.

Nejasno je da li je ovo ista Džejn koju poznajemo iz prethodnih filmova o Toru – njeno poslednje MCU pojavljivanje bilo je u “Thor: The Dark World iz 2013. godine – ili neka vrsta varijante iz paralelne stvarnosti.
 

 
 
U stripovima, Mjolnir, Torov malj, je tražio Džejn nakon što je Tor proglašen nedostojnim i kada joj je dijagnostikovan rak dojke. Dao joj je svoj blagoslov da koristi njegovo ime i otišao kao “Odinson” da izbegne zabunu.
 
Osim Krisa Hemsvorta, čiji je ovo četvrti povratak u samostalni film o Toru, takođe se vratio i režiser Taika Vaititi, koji je režirao “Thor: Ragnarok” iz 2017.
 
Ostala poznata lica su Tesa Tompson kao Valkirija, Kris Prat kao Piter Kil, Kristijan Bejl u ulozi Gora, kako prenosi portal CDM.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala