Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Završeno snimanje serije Kljun
Nakon 70 snimajućih dana završeno je snimanje serije "Kljun" po scenariju Matije Dragojevića i Ljubice Luković, a u režiji Jelene Gavrilović i Uroša Tomića.
20. decembar 2020.

Završeno snimanje serije "Kljun"

 

Serija, u produkciji United Media, snimana je u Beogradu, Subotici, Paliću, Senti, Mokrinu, Pančevu, Novom Kneževcu...

Serija će imati 10 epizoda, a premijerno će se emitovati na proleće 2021. godine na televiziji Nova S, saopštila je United Media.
 
U pitanju je kriminalistička serija, u kojoj, mlada, ambiciozna detektivka Sonja Kljun, dobija zadatak da iz Beograda ode u Suboticu i tamo istraži navodno samoubistvo, neočekujući da će njen dolazak pokrenuti lavinu događaja, koji će razotkriti duboko zakopane tajne vezane za misterioznu organizaciju ali i za Sonjinu prošlost.
 
Istančana intuicija nije vezana samo za Sonju, već i za njenu 10-godišnju ćerku, Olju, čiji neobični snovi, vezani za majčin posao, počinju, iznenada, da se ostvaruju...
 
Pored Ivane Vuković u ulozi Sonje, gledaoci će imati priliku da posle osam godina pauze gledaju Ljiljanu Blagojević koja igra vlasnicu jednog pansiona na Paliću, zatim mladog glumca Stefana Vukića (Mića Tot) u ulozi policijskog inspektora, Mićka Ljubičića (Dušan) kao radnika DB-a i staratelja Sonje Kljun.
 
Prvi put na filmu i televiziji pojaviće se i devojčica Drena Mršić (10) u ulozi Sonjine ćerke, a pored njih tu su i Filip Đurić, Nataša Šolak, Mirko Vlahović, Ivana V. Jovanović, Ljubiša Miličić.
 
Izvršni producent serije je Biljana Prvanović i producentska kuća "Delirium", showrunner i saradnik na scenariju je Srđan Dragojević, koscenarista je Anja Mijović, direktori fotografije su Dušan Grubin i Predrag Gavrilović, kompozitor Vladimir Pejković a montaža Nemanja Ćeranić.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala