Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Božić na Pickbox NOW
Praznična atmosfera na Pickbox NOW prepuna je omiljenih filmova idealnih za stvaranje tople zimske čarolije.
9. decembar 2020.

Božić na Pickbox NOW

 

Prepustite se filmskom božićnom duhu na Pickbox NOW i sa svojim najmilijima uživajte u prazničnoj oazi najčarobnijeg doba godine!

 
Božić u Škotskoj (Christmas in the Highlands)romantični je klasik koji će vam dočarati omiljenu zimsku idilu. Priča prati Bler, stručnjaka za parfeme iz Njujorka, koju poslovne prilike odvedu u daleku Škotsku kako bi pronašla limitirano izdanje izrazito traženog parfema. Međutim, neočekivano, uz poslovne obaveze, Bler polako pronalazi i ljubav.
 
Slatka komedija
 
Božićni susret (A Christmas Reunion)u glavnoj ulozi prati Deniz Ričards, kao Ejmi, koja se nakon tetkine smrti vraća u svoj rodni grad kako bi ispunila njenu želju i ponovo otvorila poslastičarnicu. Na tom putu Ejmi susreće svoju srednjoškolsku ljubav s kojom organizuje 50. festival kolača.
 
Porodična komedija
 
Božićna nagodba (The Christmas Clause)prati advokata i majku troje dece, koja zamisli kako bi njen život izgledao da je umesto majčinstva odabrala advokatsku karijeru bez dece. Nakon što joj se želja ostvari, Sofi počinje da shvata da trava nije uvek zelenija s druge strane.
 
Snimljena prema romanu Džejsona Rajta, Božićne posude (Christmas Jars) je film čija će vas radnja ostaviti bez daha. Priča se vrti oko reporterke Houp Džensen, koja otkriva tajnu iza tegli s novcem, a koje se anonimno poklanjaju onima kojima su najpotrebnije.
 
Topla romantična priča Božićni ovčar (The Christmas Shepherd) vrti se oko udovice i autorke dečjih knjiga, Sali. Nakon suprugove smrti, Sali ostaje s nemačkim ovčarom Badijem, koji nestane nakon oluje. U potrazi za voljenim psom, Sali slučajno pronalazi i nešto više.
 
 
Pickbox NOW želi vam prijatne i nezaboravne praznike u krugu najbližih uz pregršt omiljenih božićnih filmova!
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala