Moj TV - TV Program za 200+ kanala
VIASAT preporucuje: 23. novembar - 6. decembar
Preporuke za filmove, serije i emisije, naredne nedelje koja nas očekuje!
20. novembar 2020.

VIASAT preporucuje: 23. novembar - 6. decembar

 

PONEDELJAK 30.11.

VIASAT HISTORY: NAJBOLJE OD PREOSTALOG – OPERACIJA ZLATNA GROZNICA – S1, EP1 @ 21.55h

 Den Snou i njegov tim rekonstruiše putovanje tragača za zlatom iz 19. veka, koji su putovali od obala Aljaske do Klondajka, 600 milja ka severu. Na toj avanturi prate ga polarni istraživač Felisiti Aston i doktor Kevin Fong. Oni zajedno idu tragom poslednje velike zlatne groznice, globalnog događaja ispunjenog epskim avanturama, opasnostima i herojskim pričama. 

Epizoda 1:  Den Snou, Kevin Fong i Felisiti Aston kreću stopama istraživača iz Klondajka i suočavaju se sa svim poteškoćama koje stoje između njih i zlatnih polja.

TV1000 BALKAN: FILMSKA PREMIJERA – PREOSTALO VREME @ 21.00h

U budućnosti, gde je vreme doslovno novac i gde se starenje zaustavlja u 25. godini, jedini način da čovek preživi je tako što će da zaradi, krade ili nasledi više vremena. Vil Salas živi običnim životom, sve dok ne dobije pregršt vremena, koje mu daje pristup neverovatnom bogatstvu. On se udružuje sa prelepom mladom naslednicom, sa kojom odlučuje da uništi korumpirani sistem. 

Uloge: Džastin Timberlejk, Amanda Sejfild, Kilijan Marfi, Olivija Vajld, Vinsent Kartezer.

 

UTORAK 01.12.

VIASAT EXPLORE: NOVA EPIZODA – PREMIJERA AUSTRALIJSKI LOVCI NA BIKOVE – S1, EP9 @ 21.45h & EP 10 @ 22.10h

Svake godine, mali broj hrabrih muškaraca i žena zarađuje za život tako što hvata bikove. To je jedan od najopasnijih poslova u Evropi, to je posao koji nosi veliki rizik i donosi veliku nagradu. 

Epizoda 9: Kurtova ekipa, mašine i oprema stižu u Koks River. Budući da je na tržištu stoke izuzetno velika ponuda, usled suše, Lak nema drugu opciju nego da donese veliku odluku.

Epizoda 10:  Kišna sezona je na pragu i ovo je poslednja prilika za lovce na bikove da ulove veliki plen. Kurt, Kleri, Lak, Liz i Vili Kuk kreću u poslednji pohod.

 

SREDA 02.12.

VIASAT NATURE: NOVO! PREMIJERA - MISTERIJA GIGANATA LEDENOG DOBA @ 19.00h

Paleontolog Dik Mol kreće u potragu za tragovima o masovnom uništenju na kraju poslednjeg ledenog doba. Od starih kostiju, do otisaka stopala i ostataka drveća - istraživači pronalaze mnoge tragove veštih lovaca i njihovog plena - mamuta, medveda i drugih. Da li je moguće da su naši preci doveli do istrebljenja ovih giganta ili su za to odgovorne klimatske promene? 


ČETVRTAK 03.12.

VIASAT HISTORY: NAJBOLJE OD PREOSTALOG – BITKA ZA KRIT – S1, EP2 @ 21.00h

Ova dokumentarna serija pripoveda priču o čuvenoj bitci iz Drugog svetskog rata, kao i o četvorogodišnjoj nemačkoj okupaciji grčkog ostrva Krita, koja je usledila. Uz pomoć dokumentarnih snimaka, priča eksperata i savremenika, posetićemo ostrvo Krit i njegova bojna polja,  kako bismoispričali priču o ovoj jedinstvenoj i krvavoj bitci i njenim posledicama. 

Epizoda 2: Hiljade savezničkih vojnika krenulo je na marš preko Krita, da se susretne sa Kraljevskom mornaricom, i tada je prešlo 400 milja preko Mediterana.

 

PETAK 04.12.

 

VIASAT EXPLORE: NOVO! PREMIJERA UNIŠTENJE – S2, EP1 @ 21.45h & EP 2 @ 22.10h

Serija "Uništenje" vraća se sa drugom sezonom i biće još zanimljivija! Timovi za uništenje, širom Novog Zelanda, zajedničkim snagama ruše kolosalne, komplikovane i opasne građevine. Upoznajemo vas sa problemima sa kojima se oni svakodnevno suočavaju - lomljenja, rušenja crkvi, propadanja podova, vremenskim kapsulama, pa čak i sa duhovima!

Epizoda 1:  Li Bučer nadgleda finalne faze rušenja Lankaster parka, u Krajstčerču. Tim se takođe nalazi i u Goru i treba da dovrši rušenje okružnog veća.

Epizoda 2:  Dalton Vord i njegov tim nalaze se u Oklandu i spremaju se da sruše toranj Mesport. U Goru se takođe priprema rušenje, a timu je konačno dozvoljeno da dopremi veliku mašineriju.

 

SUBOTA 05.12.

VIASAT NATURE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG – NAJVEĆE SVETSKE MIGRACIJE – TRI DELA - OD 12.00h

Ova serija prati tri ikonske životinje - karibua, zebru i slonove - tokom tri svetske migracije od kojih zastaje dah. Svaka epizoda se usredsređuje na jednu rasu, otkrivajući šta je to zapravo što tera ove životinje da rizikuju svoje živote. Tehnologija najnovijeg satelitskog označavanja prati precizna putovanja pojedinačnih životinja dok putuju stotinama milja preko bilo arktičke divljine ili afričkih ravnica, omogućavajući nam da vidimo njihove svakodnevne odluke o životu i smrti iz prve ruke. Serija Najveće svetke migracije takođe prikazuje neka neverovatna nova otkrića - od do tada nepoznate migracije zebri do nastajanja slonovskog društva "siročadi" koje samostalno uči životne veštine od kritičnog značaja. Po prvi put, ova serija nudi kompletnu sliku migracije životinja - uspehe, neuspehe i ono što je zamalo uspelo. Ovo je jedinstvena prilika da budete deo putovanja.

 

NEDELJA 06.12.

EPIC DRAMA: NOVA EPIZODA – PREMIJERA – VELIKA I MALA STVORENJA – S1, EP6 @ 18.45h

Džejms Heriot završio je Veterinarski fakultet u Glazgovu i želi da postane veterinar u Jorkšir Dejlsu, ali uskoro shvata da lečeći životinje dolazi u blizak kontakt i sa njihovim vlasnicima, a to su farmeri čiji karakter ume da bude nezgodan. Džejms uskoro upoznaje i svoju novu disfunkcionalnu porodicu - haotičnog šefa Zigfrida Farnona, njegovog brata Tristana i gospođu Hol. Kada Džejms postaje zainteresovan za lokalnu lepoticu Helen Alderson, dobija još jedan razlog da ostane u Dejlsu. 

Epizoda 6:  Dejlovi se suočavaju sa teškom zimom. Zigfrid ima grip, a Džejms ima duplo više posla nego inače. Gospođa Hol saznaje da je Džejmsu rođendan, pa se Tristan baca na planiranje žurke iznenađenja.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala