Moj TV - TV Program za 200+ kanala
A Quiet Place dobija treći, spinoff film
Još uvek čekamo prvi nastavak odličnog horor trilera A Quiet Place, koji je odavno "spakovan" i trebalo je da se pojavi u bioskopima u martu ove godine.
15. novembar 2020.

"A Quiet Place" dobija treći, spinoff film

 

Za to vreme, treći film je već u pripremi za 2022. godinu, i biće spinoff po malo čemu vezan za priču iz drugog filma. Svakako će ga producirati Džon Krasinski, a scenario piše Džef Nikols (Midnight Special).

Nikols će i režirati film prema ideji Krasinskog. Detalji o priči još uvek nisu poznati. Krasinski je ranije pričao o mogućnostima za još nastavaka posle drugog dela, nagovestivši da će A Quiet Place: Part II razjasniti dublje elemente što se "mitologije" filma tiče:
 
"Umetnuo sam nekoliko naznaka u Part II koji ne samo da objašnjavaju dosta toga iz prvog filma, već otvaraju put grananju mitologije," rekao je Krasinski u januaru ove godine. "Ipak, budući da sam dobar katolik iz Bostona, ne mogu tek tako da se razmašem i pričam "ma da, biće trećeg filma sigurno!"."
 
Krasinski je režirao, a njegova supruga Emili Blant sa njim i glumila u prva dva A Quiet Place filma - Prvi je, sa budžetom od samo 17 miliona dolara, postao ogroman hit sa zaradom od preko 335 miliona. Nominovan je za BAFTA nagradu, kao i za Oskara u kategorijama obrade zvuka.
 
A Quiet Place Part II bi trebalo da se pojavi 23. aprila 2021. godine. Brojni novinari i kritičari imali su prilike da odgledaju film još dok je planiran za mart ove godine, i reakcije su bile više nego pozitivne kako saznajemo sa portala IGN.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala