Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Objavljen prvi trejler za Deadpool & Wolverine!
Film se u domaćim bioskopima očekuje tokom leta ove godine, 25. jula
23. april 2024.

Objavljen prvi trejler za "Deadpool & Wolverine"!

Uz Madonu i njen klasik Like a Prayer, predstavljen je zvanični trejler za jedan od najiščekivanijih filmova godine, Deadpool & Wolverine!

Rajan Rejnolds kaže da je bilo potrebno sedam godina i mnogo ubeđivanja Hjua Džekmena da se vrati ulozi Vulverina, a ono što nas čeka u njihovom zajedničkom filmu kaže se da je epsko. Njegovo poslednje pojavljivanje u toj ulozi videli smo u Loganu kada je objavio da se povukao sa tim likom, a kako će to izgledati u novom filmu videli smo nakratko u tizeru u februaru, koji je prikazao Dedpulovu rođendansku proslavu koju je prekinula organizacija "Time Variance Authority".

Iako još nema zvaničnog opisa radnje, iz trejlera se može zaključiti dosta toga šta nas čeka u novom MCU filmu. Portal koji smo videli u Doktoru Strejndžu se čak pojavljuje na kraju tako da se fanovi nadaju pojavljivanju Benedikta Kamberbatča ili barem Benedikta Vonga.

Film je režirao Šon Levi, i napisao scenario sa Rejnoldsom, Retom Rizom, Polom Vernikom i Zebom Velsom. U ostalim ulogama ćemo videti Emu Korin, Morenu Bakarin, Roba Delejnija i druge.

Film bi u bioskopima trebalo da se nađe krajem jula, tačnije 25. jula ove godine.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala