Moj TV - TV Program za 200+ kanala
VIASAT preporucuje: 16-22. novembar
Preporuke vaših omiljenih serija, filmova i emisija koje će biti emitovane sledeće nedelje.
12. novembar 2020.

VIASAT preporucuje: 16-22. novembar

 

PONEDELJAK 16.11.

VIASAT HISTORY: NOVO! PREMIJERA – RAZOTKRIVANJE BLAGA – S3, EP1 @ 20.05h

Otkrijte šest najvećih blaga sveta, sa svim njihovim tajnama koje su do sada ostale skrivene. U ovoj seriji otkrićemo šest zanimljivosti - skriveni grad piramida, pod imenom Kahokija, bakarni svitak sa Mrtvog mora, zaboravljeni grad Pi-Ramezesa, grobnicu kralja Tuta, Sveti gral i potonulo ostrvo, pod imenom Atlantida. Svaku znamenitost i njenu lokacijuanaliziraće nam stručnjaci, uz pomoć moderne tehnologije i forenzike. Saznaćemo neke do sada nepoznate istine, snimaćemo sa arheolozima, istoričarima i naučnicima. Prevrnućemo svaki kamen u traženju odgovora. Do kakvog blaga vodi bakarni svitak, da li ćemo ikada pronaći Sveti gral i kakve se tajne kriju u grobnici kralja Tuta? Ovo su pitanja na koja ćemo se truditi da odgovorimo.

Epizoda 1:  Metropolis je sazidan u srcu Severne Amerike, pre više od hiljadu godina. Nosio je naziv Kahokija, bio je veći od Pariza i Londona, i predstavlja jednu od najbolje čuvanih tajni zapadne arheologije.

 

UTORAK 17.11.

VIASAT NATURE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG – JORKŠIRSKI VETERINAR – S8, EP2 @ 19.40h

Bavimo se centrom za zaštitu životinja, gde je stacioniran Džulijan Norton. Veterinari i osoblje u Skeldejlu i Boroubridžu trenirani su da pomažu životinjama, a nijedna životinja nije previše mala ili previđe velika za njih. Pratite njihove priče ispunjene ljubavlju, kao i njihove tople susrete, kroz koje će proći razni farmeri i vlasnici kućnih ljubimaca, raznih uzrasta. Jorkšir je još jedan lik u našoj seriji i on je prelep, u svako doba godine. 

Epizoda 2:  Piter posećuje Ajvora Šoa, jednog od svojih najstarijih klijenata, čija krava je u bolovima. Maca Roki ima oštećenu očnu jabučicu, pa Džulijan teška srca donosi odluku da joj ukloni oko.

 

SREDA 18.11.

VIASAT EXPLORE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG – AUSTRALIJSKI MEGA METRO – S1, EP1 @ 22.30h

Saobraćajne gužve predstavljaju stalni problem u Sidneju. Ovaj grad svake godine se uvećava za po sto hiljada stanovnika. Za njih je jedino rešenje implementacija naprednog metro sistema. Snimana tokom pet godina, ova serija pratila je njegovu izgradnju i sve izazove sa kojima su se graditelji suočavali. Neki od njih su izgradnja futurističke Misije kontrole, koja će predstavljati glavnu komandu ovog metroa. On će se napajati solarnom energijom. Stvaranje nečega ovako velikog neće biti nimalo lako.

Epizoda 1:  Upoznajemo talentovani tim koji gradi novi, potpuno automatizovani sistem metroa koji košta 50 milijardi dolara, što je najveće i najnaprednije novo otvaranje železnice bilo gde na planeti u 2019.

 

ČETVRTAK 19.11.

EPIC DRAMA: NAJBOLJE OD PREOSTALOG – PROJEKAT PLAVA KNJIGA – S1, EP8 @ 21.44h

Oslanjajući se na kraj Hladnog rata i atomske ere u stvaranju, ova uzbudljiva serija zasnovana je na stinitom projektu po imenu "Plava knjiga", a koji se svodi na američko istraživanje svemirskih letelica. Dr Dž. Alen Hinek je brilijantan astrofizičar i regrutovan je za tajni program, uz kapetana Majkla Kvina. U želji doktora Hineka da otkrije istinu iza serije misterioznih događaja, uskoro će saznati da se nalazi u sred opsežne i opasne zavere, koja će njega i njemu bliske da dovede u opasnost.

Epizoda 8: Nakon pojavljivanja filma koji prikazuje kako vojni odred bila napadnut od strane NLO-a, Hinek i Kvin kreću u istragu i nailaze na vojnike koji su pretrpeli i fizičke i psihičke traume od rata.

 

PETAK 20.11.

 

VIASAT NATURE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG - DNEVNIK KATASTROFA IZ 2017. @ 18.55h

2017. godinu obeležilo je nekoliko velikih uragana, poplava, dva ozbiljna zemljotresa i smrtonosni šumski požari. Analiza stručnjaka pojašnjava sile koje su uzrokovale ove katastrofe.

 

SUBOTA 21.11.

EPIC DRAMA: NOVO! PREMIJERA – POSETA INSPEKTORA @ 21.00h

Ovo je elegantna adaptacija Pristlijevog remek-dela. Radnja je smeštena u 1912. godinu i fokusira se na uspešnu porodicu Birling. Oni proslavljaju veridbu Pile Birling i Džeralda Krofta. Njihovim brakom, spojiće se dva uspešna biznisa, ali veče biva poremećeno iznenadnom posetom inspektora Gula. Gul istražuje samoubistvo mlade devojke, bivše radnice u fabrici gospodina Birlinga. Njegovo ispitivanje počinje da razotkriva mračne i sramotne tajne koje prete da unište porodicu Birling i njenu reputaciju.

 

NEDELJA 22.11.

VIASAT NATURE: NOVO! PREMIJERA U POTRAZI ZA SULTANOM @ 13:00 & 19.10h

Ovaj dokumentarac prati priču o Sultanu, dominantnom tigru iz jednog rezervata u Indiji, koji iznenada nestaje. Otac i sin, Majk i Gautam Pendi, inače snimatelji divljeg sveta, prate ga i snimaju otkako je bio mladunče, a sada zajedno pokušavaju da reše ovu misteriju. U ovoj regiji, između 2012. i 2017. godine, nestalo je više od 12 tigrova. Za mlade tigrove koji nestanu veruje se da su ih ukrale lovokradice ili da su zauvek izgubljeni, ali ova priča je nešto kompleksnija. Ovaj dokumentarac bavi se širim okvirom i pitanjima očuvanja tigrova, a sve kroz priču o samom Sultanu.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala