Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Režiser želi Nicka Noltea zajedno sa Morganom Freemanom u četvrtom nastavku
Franšiza "Fallen" pod vođstvom Gerard Butlera pruža onu vrstu stare škole akcionih filmova, bez gluposti, eksplozivne akcije koja je tako retka u današnje vreme.
5. oktobar 2020.

Režiser želi Nicka Noltea zajedno sa Morganom Freemanom u četvrtom nastavku

 

Serija je prikupila prilično pratilaca od početka sa "Olympus Has Fallen" još 2013. godine, tako da bi mnoge trebalo da uzbudi kada čuju da je režiser Ric Roman Waugh, koji je vodio prošlogodišnji "Angel Has Fallen", već počeo da radi na četvrtom filmu.

"Sav sam u još jednom... Has Fallen-u. Trenutno razgovaramo o scenarijima i linijama priča. Želim da vidim Mike Banning-a sa njegova dva oca. Mislim, u Angel Has Fallen morate da ga vidite kako se kreće sa dva oca, ali dva oca nikada niste videli u istoj sobi. I mislim, šta više zabave može da ima nego da zaglavite Nick Nolte-a i Morgan Freeman-a u istoj sobi sa Butler-om? Bilo bi zabavno. Tako da, ja sam da se ide tim putem".
 
"Angel Has Fallen" predstavio je Butler-a kao nezaustavlјivog agenta tajne službe, Mike Banning-a, na pogrešnoj strani zakona nakon što je lažno optužen za napad na predsednika Amerike tokom ribolova. Posle borbe kroz veliki broj bezimenih poslušnika i uz pomoć njegovog otuđenog oca pustinjaka (Nick Nolte), Banning polako otkriva centralnu zaveru koja je dovela do toga da njemu sve smeste. U poslednjim trenucima filma on je oslobođen optužbe i ponuđeno mu je mesto direktora tajne službe, što on s ponosom
prihvata.
 

 
Po zvuku toga, Waugh želi da zadrži Nolte-a u priči, pa čak i da ga upozna sa Morgan-om Freeman-om kao predsednika Alan-a Trumbull-a, što bi sigurno prosvetlilo priču. Iako ne daje previše novina, očekujte da Fallen 4 uklјučuje napad koji može da izbori samo Butler-ova jednočlana vojska, na mestu koje zvuči kul kada ga prate reči "...Has Fallen".
 
Waugh nije jedini koji želi da se vrati franšizi Fallen, Batler je nedavno otkrio da se na Fallen 4 ozbiljno radi. "Da, mislim da ćete videti još jedan", rekao je. „Poigravamo se sa još jednom zaista fantastičnom idejom na kojoj trenutno radimo, a o kojoj očigledno ne možemo da kažemo previše“. U to vreme, Butler je veselo izjavio važnost ove vrste pravednog akcionog heroja, posebno u trenutnoj klimi. "Mislim da nam je potreban uz sve što se događa. Mora da se vrati", rekao je.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala