Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Ves Anderson radi na novom filmu, zajedno sa Margo Robi i Tomom Henksom
Nakon što je prošle godine izašao poslednji film Vesa Andersona, sledeći je već u početnim blokovima.
19. decembar 2022.

Ves Anderson radi na novom filmu, zajedno sa Margo Robi i Tomom Henksom

 

Mnogi od njegovih filmova postali su kultni klasici, poput „Hotela Grand Budimpešta“. 

Ves Anderson je poznat i voljen širom sveta zbog svog jedinstvenog, virtuoznog i gotovo bajkovitog stila u svojim filmovima. Scene njegovih dela pune su pastelnih tonova, a likovi slobodno proglašavaju ono što im je na srcu - i to poetskim jezikom. Njegovo delo je često parodirano, ali do sada niko nije uspeo da kopira njegovu genijalnost. Sada se reditelj vratio na posao na novom delu pod nazivom Asteroid Citi, nakon što je prošle godine objavio film The French Dispatch.
 
 
Kao i za Moonrise Kingdom i Darjeeling Limited, Anderson je koautor predstojećeg filma sa Romanom Kopolom, koji je takođe radio na Ostrvu pasa - Atari's Journei i The French Dispatch. Evo svega što do sada znamo o rediteljevom jedanaestom filmu:
 
O čemu je Asteroid Citi?
 
Radnja se odvija 1955. Radnja se fokusira na učenike i roditelje iz cele zemlje koji se okupljaju na okupljanju ljubitelja astronomije amatera u izmišljenom pustinjskom gradu. „Film okuplja učenike i roditelje iz cele zemlje dok doživljavaju naučno takmičenje, komediju, dramu, romansu i još mnogo toga“, stoji u zvaničnom opisu filma.
 
 
Fišer Stivens je ranije glumio u The French Dispatch i vratiće se u Asteroid Citi. Rekao je Vultureu da ga je snimanje u Španiji uverilo da film ima „najluđu glumačku ekipu“ za igrani film u poslednjih nekoliko decenija.
 
„Mogu vam reći da je to verovatno najbolja i najluđa glumačka postava od Mosta na reci Kvaj“, rekao je Stivens. „Većina glumaca u ovom filmu je takođe glumila u pozorištima, osim dece, naravno. Svi smo bili smešteni u hotel koji je nekada bio manastir. Mislim da će to biti prilično ekstravagantan spektakl."
 
Ko će glumiti?
 
Kao i sa mnogim Andersonovim filmovima pre njega, „Asteroid Citi“ će zasijati sa širokom glumačkom ekipom. Među njima su Margot Robi, Scarlett Johansson, Maia Havke, Tilda Svinton, Hong Chau, Tom Hanks, Edvard Norton, Steve Carell, Toni Revolori, Brian Cranston, Jeffrei Vright, Adrien Brodi, Jeff Goldblum i Villem Dafoe. Doduše, veoma impresivna lista.
 
To je debi u univerzumu Vesa Andersona za Toma Henksa i Margo Robi, a Stiv Karel se čak pridružuje glumačkoj ekipi. Već postoje prva svedočanstva glumaca o životu na setu. Brajan Krenston, koji je međunarodnu slavu stekao ulogom u filmu Breaking Bad, rekao je da to nije bila laka afera: „Raditi za takvog pisca je velika vežba poverenja“, rekao je za Kolajder.
 
„Snimali smo predstojeći film 'Asteroid Citi' u Španiji i to nije bio lak posao. Raditi za Vesa nije lako. Sve je to veoma detaljno i specifično i zato se zaista morate fokusirati." Zatim je dodao: „Ali to je bilo zaista, zaista sjajno iskustvo, iako je posao bio veoma izazovan.
 
Kada izlazi novi film Vesa Andersona?
 
Svi moramo da budemo strpljivi još malo. Izlazak u bioskop planiran je za leto, tačnije 16. juna 2023. godine.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala