Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Snimanje filma Shazam 2 u prvoj polovini sledeće godine
Iako još mnogo toga ostaje neizvesno, Zachary Levi se nada da će snimanje filma Shazam 2 biti pokrenuto početkom sledeće godine.
19. septembar 2020.

Snimanje filma "Shazam 2" u prvoj polovini sledeće godine

 

Levi kaže da je trenutno plan da se započne snimanje u prvom kvartalu 2021. U svakom slučaju, oni moraju da požure jer mladi članovi glumačke ekipe koji treba da ponove njihove uloge brzo odrastaju.

 
Zachary Levi je trenutno bio gost na Dan Fogler-ovom 4D Xperience. Naravno, pojavila se tema sledećeg Shazam-ovog kinematografskog izlaska, koji je zvanično nazvan Fury of the Gods. Levi je otkrio kakvi su trenutni planovi, makar i okvirni.
 

 
"Najavili su da ćemo da napravimo nastavak prilično odmah nakon premijere. Znali su da smo bili gledani prilično dobro, bili su zadovolјni brojevima. Tako da neprekidno i uredno rade na scenariju za nastavak i mislim da je prvi kvartal sledeće godine pravi termin".
 
Kao što važi za svaki film trenutno, i bilo koje planove koje su Warner Bros. i režiser David F. Sandberg imali u planu, mogli bi da se promene u trenu. Pošto se Robert Pattinson nedavno razboleo, snimanje filma Betmen je ponovo moralo da se zaustavi. Izazov sa kojim se Shazam 2 suočava jeste suočavanje sa mlađim članovima glumačke ekipe. Oni su na neki način na satu koji otkucava.
 
Zaista, Asher Angel, koji se vraća kao Billy Batson, kao i drugi članovi njegove usvojene porodice poput Faithe Herman, koja glumi Darla-u, brzo stare. Tokom DC FanDome panela izgledalo je kao da je Angel sigurno malo porastao. Što se tiče datuma izlaska, Studio je prvobitno želeo da nastavak stigne u aprilu 2022, ali je umesto toga pomeren za novembar 2022. Zachary Levi kaže da to nije tako loše.
 
„Trebalo je da bude april 2022. a onda su pomerili datum... Zapravo sam prilično zahvalan, mislim da je novembarsko izdanje bolјi datum za premijeru filma. Nadamo se da možemo nekako da izguramo do tada i da posle proslavimo uspeh. Aquaman je imao premijeru pre božićnih praznika i zaradio je milijardu dolara više“.
 

 
Detalјi zapleta za nastavak se trenutno uglavnom drže u tajnosti. Tokom DC FanDome otkriven je nezvanični poster na kojem je, između ostalog, bio i komičar Sinbad. Izveštaji sugerišu da ga neće biti u filmu, ali videćemo šta će se već desiti na kastingu kako se bliži početak snimanja. Shazam 2: Fury of the Gods trenutno treba da se pojavi u bioskopima 4. novembra 2022. Obaveštavamo vas kad budu dostupni novi detalјi.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala