Moj TV - TV Program za 200+ kanala
VIASAT preporucuje: 7-13. septembar
Ove nedeljena VIASAT kanalima možete da pogledate sledeće naslove..
8. septembar 2020.

VIASAT preporucuje: 7-13. septembar

 

PONEDELJAK 07.09.

VIASAT HISTORY: PREMIJERA – BORBENE LINIJE - S1 EP1 @21.00h

Sadržaj:  Od Severne Amerike do severne Evrope, od Mediterana do Pacifika, posmatraćemo različite okolnosti sa kojima su se susretali vojnici na prvim borbenim linijama tokom Drugog svetskog rata.

Epizoda 1:  Jun 1942. godine. Počela je najljuća morsko avijatičarska bitka na Pacifiku, i to kao japanska zamka, a završila se kao američka zaseda. Nepredvidiv konflikt na koji su uticali sreća i kockanje.

TV1000 BALKAN: FILMSKO VEČE - XXX - POVRATAK ZENDERA KEJDŽA @ 21.00h

 Sadržaj:  Vin Dizel glumi bivšeg ekstremnog sportistu, koji biva angažovan da radi kao tajni agent na veoma opasnoj misiji.

Uloge: Vin Dizel, Asja Argento, Marton Čokas, Semjuel L. Džekson, Majkl Ruf

 

UTORAK 08.09.

VIASAT EXPLORE: PREMIJERA – ZELENA GROZNICA - S6 EP1 @ 21.45h & EP2 @ 22.10h

Sadržaj:  Zeleno je novo zlato! "Zelena groznica" prati avanture iz rudarskog posla porodice Bans, koja živi u zaseoku Žad u Kanadi i traga za komadima žada, vrednim nekoliko miliona dolara.

Epizoda 1:  Klaudijina sezona počinje u velikom stilu kada prima porudžbinu za žad vredan 250 000 dolara, ali stvari kreću nizbrdo kada njen tim preispituje da li imaju dovoljno veliku opremu za takvu porudžbinu.

Epizoda 2: Robin pravi šalu sa Lerijem, ali šali dolazi kraj kada Klaudijin kupac izlazi sa neuobičajenim zahtevom.

 

SREDA 09.09.5

VIASAT HISTORY: NAJBOLJE OD PREOSTALOG – ZABRANJENA ISTORIJA - S5 EP3 @ 20.05h

Sadržaj:  Koji su to čvrsti materijalni dokazi koji leže iza priče o najpoznatijoj religioznoj figuri na svetu? Džejmi putuje u Jerusalim da istraži i pokuša da odgonetne pravu priču o Isusu Hristu. On zaranja u istoriju Ministarstva za državnu bezbednost NDR.a, poznatijeg pod imenom Štazi, i otkriva nove detalje ne samo o umetničkim delima koj su nacisti ukrali u toku Drugog svetskog rata, već i o tome zbog čega se za veliki deo tih umetnina ni danas ne zna gde se nalaze.

Epizoda 3:  Romani Ijana Fleminga inspirisali su jednu od najpopularnijih filmskih franšiza, ali odakle je tačno potekla ideja o Džejmsu Bondu? Izlgeda da ovaj junak nije puki proizvod fikcije.

 

ČETVRTAK 10.09.

EPIC DRAMA: NOVO! NASTAVAK PREMIJERNE SEZONE - SENKE - S1 EP3 @ 21.00h

Sadržaj:  1955. godina. Pesnica - finska tajna služba - očajnički pokušava da domovinu održi nezavisnom. Novi član grupacije bori se sa svojom prošlošću, a predsednički izbori se približavaju.

Epizoda 3:  Pesnica pokušava da potvrdi informacije koje je ukrala od Amerikanaca. Helena pronalazi vrata do tajni grupe, kao i dokaz da je ona druga osoba.

 

PETAK 11.09.

VIASAT NATURE: NOVO! NASTAVAK PREMIJERNE SEZONE – NAJVEĆI I NAJJAČI - S2 EP2 @ 19.00h 

Sadržaj: Biolog Najl Meken putuje svetom, istražujući velike harizmatične životinje, i identifikuje sva mesta i situacije na kojima je opstanak ovih stvorenja ugrožen.

Epizoda 2:  Istražujući nacionalni park u Ugandi, Najl putuje zajedno sa "Doktorima za gorile", sa ciljem da pomognu bolesnim i povređenim planinskim gorilama.

 

SUBOTA 12.09.

EPIC DRAMA: PREMIJERA - PRELETAČ - S1 EP1 @ 21.00h

Sadržaj:  Leto 1944. Valter, mladi nemački vojnik, biva poslat u jedinicu u šumama Poljske. Rastrzan je između oseđanja obaveze i svoje savesti, što još više otežava ljubav prema partizanki Vandi.

Epizoda 1:  1944. godina. Poslednjeg leta II sv. Rata, nemački vojnik, Valter Proska, iz svog zavičaja kreće put Istočnog fronta. Nakon železničke nesreće, on biva preusmeren u malu jedinicu u Rokitnu.

VIASAT EXPLORE: NOVO! PREMIJERA SERIJE – MOĆNE REKE - S1 EP5 @ 20.10h

Sadržaj:  Gigantske reke u svetu polako nestaju. Biolog Džeremi Vejd oseća potrebu da nešto preduzme tim povodom. On kreće na putovanjem po svetu kako bi otkrio istinu.

Epizoda 5: Američka reka Misisipi napadnuta je od strane zagađivača i ugrožena ljudskim dejstvima. Džeremi se sastaje sa američkim entuzijastima koji žele to da promene.

 

NEDELJA 13.09.

VIASAT HISTORY: PREMIJERA - NOVE TAJNE O RATNICIMA OD TERAKOTE @ 21.00h

Sadržaj: Otkrivanje kineske Vojske od terakote, 1974. godine, razotkrilo je samo jedan mali deo ovog blaga. Ovaj dokumentarac otkriva nova blaga, sa spektakularnim pristupom samim ratnicima.

VIASAT NATURE: PREMIJERA - NIL: NEVEROVATNA REKA - S1 EP1 @ 14.00h

Sadržaj:  Od misterioznog izvora Nila, do njegovog ulivanja u mediteransku obalu, ova spektakularna reka dugačka je 6 650 km, a njegova prirodna čuda čekaju da budu otkrivena.

Epizoda 1:  Nil je neverovatan u predelima Rvenzori planina. Jedan vrh doseže 5 000 metara nadmorske visine. Ispod njegovog glečera, krije se divna planina.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala