Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Septembarski filmski program na kanalu AMC
Septembar predstavlja povratak uobičajenim obavezama ali i svom omiljenom filmskom kanalu.
1. septembar 2020.

Septembarski filmski program na kanalu AMC

 

Za odmor od radne nedelje petkom uveče, tokom septembra, zadužen je AMC kanal i čuveni akcioni filmovi- a koji su to pročitajte u nastavku.

 
Thunderbolt (aka Pik lik foh) , (Kao grom iz vedra neba); (1995) – 4. septembra u 20:30h
 
 
Policija u Hong Kongu već duže vreme traga za Kugarom, ne samo zbog toga što ilegalno prepravlja trkačke automobile, već i zbog većih kriminalnih dela kao što su ubistva i iznude. Kada ga Alfred pobedi u trci, Kugar je izuzetno besan. Kao da to nije dovoljno, on završava u zatvoru i zaklinje se da će se osvetiti Tangu.
 
 
The Accidental Spy (aka Te wu mi cheng), (Slučajni špijun); (2001) - 11. septembra u 20:35h
 
 
U hongkonškom trgovačkom centru, Buck Yuen (Jackie Chan) zaustavlja pljačku i završava na televiziji. Nakon toga odlazi u Istanbul preko Južne Koreje i slučajno postaje špijun. 
 
 
Two for the Money, (Sve za lovu); (2005) – 18. septembra u 20:00h
 
 
Brandonovi (Matthew McConaughey) snovi su se napokon ostvarili. Dugo priželjkivani san o uspehu, novcu i statusu napokon je postao java. Postao je veliki igrač pod okriljem Valtera Abramsa, šefa najveće agencije za sportsko savjetovanje u zemlji. Njegov uspon je bio munjevit čime je izazivao zavist kolega. 
 
 
Equilibrium, (Equilibrium); (2002)- 25. septembra u 20:15h
 
 
Posle trećeg svetskog rata čovečanstvo je pretrpelo velike gubitke i znalo se da četvrti rat niko ne bi preživeo. Zato su čelnici država odlučili da pomoću droge zvane Prozium eliminirati eliminišu sva osećanja u ljudskom telu jer su se ona smatrala uzrokom ratova. Jednog dana Bale (John Preston) izostavi uobičajenu dozu Proziuma i postane svestan osećanja za koje nije ni znao da postoje.
 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala