Moj TV - TV Program za 200+ kanala
VIASAT preporucuje: 31. avgust - 5. septembar
Sledeće nedelje ulazimo polako u septembar. pa da vidimo šta je preporuka za glednje na VIASAT kanalima..
28. avgust 2020.

VIASAT preporucuje: 31. avgust - 5. septembar

  

PONEDELJAK 31.08.

VIASAT NATURE: NOVO! NASTAVAK PREMIJERNE SEZONE – REČNA ČUDOVIŠTA - S5 EP5 @ 19.00h

Sadržaj:  Ekstremni ribolovac Džeremi Vejd je u potrazi za rečnom ribom koja voli ljudsko meso. Koristeći forenzičke metode, Džeremi pokazuje kako su ova rečna čudovišta programirana da ubiju.

Epizoda 5: Džeremi kreće na misiju da se bori sa najstarijim rečnim čudovištem sa kojim se ikada susreo.



UTORAK 01.09.

TV1000 BALKAN: FILMSKO VEČE - PREMIJERA – LJUBAVNICA VENECIJE @ 21.00h


Sadržaj:
 Venecijanska kurtizana postaje heroj svog grada, da bi se kasnije pretvorila u metu inkvizicije, zbog sumnje da je veštica.

Uloge: Ketrin MekKormak, Rufus Sevel, Oliver Plat

 

 SREDA 02.09.5

VIASAT EXPLORE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG – LONDONSKI SUPER TUNEL - S1 EP1 @ 21.00h

Sadržaj:  Ova serija prati tim od preko 10.000 inženjera i građevinskih radnika, koji užurbano grade Krosrejl, novu podzemnu železnicu u Londonu.

Epizoda 1:  Pratite tim inženjera i građevinskih radnika dok grade novu železnicu ispod Londona, što zahteva izgradnju 42 kilometara tunela ispod grada.

 

ČETVRTAK 03.09.

VIASAT NATURE: NOVO! NASTAVAK PREMIJERNE SEZONE – PRIČE O OLUJAMA - S1 EP1 @ 19.50h

 Sadržaj:  Seria prikazuje svedočanstva o smrtonosnim vremenskim uslovima i katastrofama koje su nastale kao njihova posledica, u poslednjih deset godina. Takođe, serija ističe načine na koje su ove katastrofe izvukle ono najbolje iz ljudi - njihovu hrabrost, iskrenost i empatiju.

Epizoda 1:  Farmere u Nebraski pogađaju dva tornada u isto vreme. Zaposleni u jednoj banci uspevaju da se sakriju, a majka i njena ćerka bivaju zakopane u ruševinama.

 

PETAK 04.09.

VIASAT NATURE: NOVO! PREMIJERNA SEZONA - NAJVEĆI I NAJJAČI - S2 EP1 @ 19.00h 

Sadržaj:  Biolog Najl Meken putuje svetom, istražujući velike harizmatične životinje, i identifikuje sva mesta i situacije na kojima je opstanak ovih stvorenja ugrožen.

Epizoda 1:  Najl odlazi na jug kako bi otkrio nešto novo o čudovištima iz močvare. U pitanju su drevna stvorenja, nalik aligatorima.

 

SUBOTA 05.09.

VIASAT EXPLORE: NOVO! NASTAVAK PREMIJERNE SEZONE MOĆNE REKE - S1 EP4 @ 20.10h

Sadržaj:  Gigantske reke u svetu polako nestaju. Biolog Džeremi Vejd oseća potrebu da nešto preduzme tim povodom. On kreće na putovanjem po svetu kako bi otkrio istinu.

Epizoda 4:  Divlja i nesavladiva, čuvena afrička reka Zambezi ima najsnažniji vodopad na svetu, zastrašujuće brzake i krokodile koji proždiru ljude. Džeremi otkriva zašto je ova velika reka u nevolji.

 

NEDELJA 06.09.

EPIC DRAMA: JOŠ JEDNA ŠANSA DA SE POGLEDA - SENKE - S1 EP2 @ 21.00h

Sadržaj:  1955. godina. Pesnica - finska tajna služba - očajnički pokušava da domovinu održi nezavisnom. Novi član grupacije bori se sa svojom prošlošću, a predsednički izbori se približavaju.     

Epizoda 2:  Helena je rešena da Irju dokaže da pripada Pesnici. Ona čini riskantan potez i završava u sobi agenta CIA-e. Taj potez se pokazuje korisnim, dolazi do informacija do kojih Pesnica nije uspela da dođe.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala