Moj TV - TV Program za 200+ kanala
The Purge 5 je odložen do 2021. godine
Još jedan krug kašnjenja datuma izlaska za nadolazeće filmove. Ovog puta Universal Pictures je odlučio da napravi još izmena sa kalendarom izdanja.
17. avgust 2020.

The Purge 5 je odložen do 2021. godine

 

Prvo, imamo Candyman-a. Predstojeći nastavak u franšizi horora imaće premijeru 16. oktobra. Dugo očekivani nastavak u seriji, koji dolazi od režisera Nia DaCosta-e, prvobitno je trebalo da stigne u junu kao deo Universal letnje ponude. Sa zatvaranjem bioskopa koje je započelo u martu, oni su odlučili da ga pomere u aprilu na 25. septembar. Ali, kako je neizvesnost ponovnog otvaranja bioskopa, studio je odlučio da mu pruži malo više slobodnog prostora.

The Purge 5, zvanično nazvana The Forever Purge, je dobio novi datum izlaska. Nastavak bi trebalo da stigne 9. jula 2021. Najnoviji nastavak u franšizi prvobitno se očekivao ovog leta. Međutim, u maju, to je odloženo na neodređeno vreme. Studio je odlučio da to prebaci za sledeću godinu. Everardo Gout (Luke Cage) režira, radeći prema scenariju kreativca franšize James DeMonaco-a. Očekuje se da će ovaj nastavak preseliti seriju van glavnih metropolitatskih oblasti. Pored toga, nije otkriveno mnogo toga drugoga.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala