Moj TV - TV Program za 200+ kanala
VIASAT preporucuje: 17 - 23. avgust
Nova nedelja nosi nove preporuke vaših omiljenih serija, filmova i emisija na VIASAT kanalima!
14. avgust 2020.

VIASAT preporucuje: 17 - 23. avgust

 

PONEDELJAK 17.08.

VIASAT EXPLORE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG – GRAĐENJE DIVOVA - S2 EP1 @ 21.00h

Sadržaj: Kako je moguće sagraditi impozantnu podzemnu železnicu ispod grada, a da se pritom zgrade iznad zemlje ne sruše? Kako je moguće da inženjeri naprave most dugačak 30 milja, koji bi mogao da izdrži udar smrtonosnog tajfuna?

Epizoda 1: Ekipa ima samo šest nedelja da izgradi hotel od leda, duboko u Arkričkom krugu u Laponiji, u Švedskoj. Ovaj prefinjeni dizajn prostire se na 3 000 kvadratnih metara.

 

UTORAK 18.08.

VIASAT HISTORY: NAJBOLJE OD PREOSTALOG – EGIPATSKE MISTERIJE - S1 EP1 @ 20.00h 

Sadržaj:  Drevni Egipat je veličanstvena civilizacija, koja obuhvata istoriju dugu 3 000 godina. Uz pomoć moderne tehnologije, pokušaćemo da odgonetnemo neke od najvećih egipatskih tajni.

Epizoda 1:  Otkrivamo pozadinu priče o Velikoj piramidi u Gizi, kao i pravo lice Kleopatre, najpoznatije egipatske kraljice. Saznajemo nešto više o legendi o kontroverznom faraonu Ahenatenu.

 

SREDA 19.08.5

VIASAT NATURE – JOŠ JEDNA ŠANSA DA SE VIDI – DIVLJA KANADA II - S1 EP1 @ 19.50h

Sadržaj:  Ova serija prikazuje priče iz divljine koje nikada ranije nisu bile prikazane. Imaćete priliku da gledate prizore iz divljine, koju čovek oblikuje već hiljadama godina unazad.

Epizoda 1:  Određena vrsta kitova svake godine u proleće dolazi do obala Atlantika. Upoznaćemo se sa polarnim medvedima koji žive u šumama Kanade. Saznajte više o najvećoj prašumi u Britanskoj Kolumbiji.

 

ČETVRTAK 20.08.

VIASAT HISTORY: NAJBOLJE OD PREOSTALOG – TITANIK: PRIČE IZ DUBINE - S1 EP1 @ 22.50h

Sadržaj:  Spremili smo za vas priče o morskim dubinama Atlantskog okeana. Jedinstvena kolekcija predmeta sačuvanih sa potonulih brodova pripoveda priče o ljubavi, sudbini i herojskim delima.

Epizoda 1:   Saznaćemo više o Isidoru i Idi Štraus, o Adergulu XIV, i o Džordžu Rozenšajnu i Gertrudi Mejbl Torn, koji su zbog ljubavi rušili predrasude.

 

PETAK 21.08.

EPIC DRAMA: LETO POSVEĆENO ZLOČINIMA – ČUVARI REDA - S2 EP3 @ 21.00h & EP4 @ 21.45h

Sadržaj:  U drugoj sezoni, Korkoran se bori da održi red u gradu, suočavajući se, u isto vreme, sa svojim ličnim demonima - izdali su ga žena i najbolji prijatelj. On i svi oko njega nastavljaju da se podržavaju, bore i zlopate, da ubijaju i opraštaju, pretvarajući Njujork u grad kakvim ga poznajemo danas.

Epizoda 3:  Detektiv Kevin Korkoran zabranjuje žurke na kojima su kidnapovani i ubijeni mladići iz Fajv Pointsa.

Epizoda 4:  Istraga ubistva kolege detektiva, Šeste policijske stanice, biva ometena nakon scene koju Eni Rejli pravi u domu Korkoranovih.

 

SUBOTA 22.08.

TV1000 BALKAN: FILMSKO VEČE – DORBI VIL HANTING @ 21.00h

Sadržaj:  Vil Hanting, domar zaposlen na čuvenom M.I.T fakultetu, ima dar za matematiku, ali mu je potrebna pomoć psihologa da bi se uklopio u svakodnevni život.

Uloge: Robin Viliams, Met Dejmon, Ben Aflek

 

NEDELJA 23.08.8

TV1000 BALKAN: PORODIČAN FILM – MISTER BIN NA ODMORU @ 17.05h 

Sadržaj:  Mister Bin je presrećan kada osvaja kameru i odmor na Azurnoj obali. On putovanje snima svojom kamerom i uspeva da se ubaci na Kanski filmski festival.

Uloge: Rovan Etkinson, Ema de Cunes, Maks Baldri, Wilem Defo, Žan Rohefort

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala