Moj TV - TV Program za 200+ kanala
VIASAT preporucuje: 10-16. avgust
Ove nedelje na VIASAT kanalima, nemojte propustiti...
10. avgust 2020.

VIASAT preporucuje: 10-16. avgust

 

PONEDELJAK 10.08.

VIASAT HISTORY: NAJBOLJE OD PREOSTALOG – VIJETNAMSKI RAT - S1 EP1 @ 21.00h

Sadržaj: Ovo je priča o Vijetnamskom ratu, od istorije dinastije ove zemlje i uticaja koji su na nju imali hrišćanski misionari i francuski kolonisti do japanske invazije tokom II sv. rata i uspona Ho Ši Mina. 

Epizoda 1:  Istražujemo ranu istoriju Vijetnama, njegove ljude, borbe među dinastijama i invazije. Bliže ćemo se baviti uticajem Francuza, Japanaca tokom II sv. rata, kao i usponom komunizma.

 

UTORAK 11.08.

EPIC DRAMA: LETO POSVEĆENO ZLOČINIMA – MISTERIJE FRENKI DREJK - S1 EP1 @ 21.00h

Sadržaj: Radnja serije smeštena je Toronto, u 20. godine 20. veka Prati jedinu ženu detektiva u to vreme i njene pomoćnice, koje prihvataju slučajeve koje policija ne želi. Njihov pol je njihova prednost.

Epizoda 1:  Frenki je osumnjičena za krađu nakita, koja je izvedena pod nadzorom njenog oca prevaranta. Kako bi skinula ljagu sa svog imena, Frenki se uključuje u istragu

 

SREDA 12.08. 5

VIASAT EXPLORE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG – PREDSTAVLJANJE AUTOMIBILA - S1 EP1 @ 17:00

Sadržaj:  Četiri adrenalinska zavisnika imaju samo jednu stvar na pameti - da daju gas do daske. Ova serija predstavlja zabavne teme iz oblasti automobilizma i auto industrije.

Epizoda 1:  Svaki od voditelja želi da bude proglašen najboljim. Svi dobijaju po 1.500 evra kako bi kupili auto u kome posle treba da se trkaju jedni protiv drugih.

 

ČETVRTAK 13.08.

TV1000 BALKAN: FILMSKO VEČE - ZELENA ZONA @ 21.00h

Sadržaj:  U ovom ratnom trileru, koji je režirao Pol Gringres, a čija je radnja smeštena u Irak, Met Dejmon glumi strogog oficira američke vojske. U filmu glume i Greg Kinear i Brendon Glison

Uloge: Met Dejmon, Greg Kiner, Brendan Glison, Ejmi Rajan, Kalid Abdala

 

PETAK 14.08.

EPIC DRAMA: LETO POSVEĆENO ZLOČINIMA – ČUVARI REDA - S2 EP1 @ 21.00h & EP2 @ 21.45h

Sadržaj:  U drugoj sezoni, Korkoran se bori da održi red u gradu, suočavajući se, u isto vreme, sa svojim ličnim demonima - izdali su ga žena i najbolji prijatelj. On i svi oko njega nastavljaju da se podržavaju, bore i zlopate, da ubijaju i opraštaju, pretvarajući Njujork u grad kakvim ga poznajemo danas.

Epizoda 1:  5. Februar 1865. godine. Mladi muškarci umiru i nestaju neviđenom brzinom. Kriminalac sa pozamašnom istorijom teroriše Šesto odeljenje i samo detektiv Kevin Korkoran može da zaustavi njegovo nasilje.

Epizoda 2: Kako je otkriveno još leševa mladih muškaraca, a tinejdžeri nastaju da nestaju, detektiv Kevin Korkoran nastavlja temeljnu potragu za odgovorima.

SUBOTA 15.08.

VIASAT NATURE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG – MUTANTSKO VREME - S1 @ 14.20h

Sadržaj:  Ova serija upoznaje gledaoce sa šokantnim novim vremenskim pojavama, koje, usled klimatskih promena, menjaju svet oko nas brže nego što to možemo da nastavimo.

 

NEDELJA 16.08.8

VIASAT NATURE – NOVO! PREMIJERA SEZONE – DIVLJA KANADA II - S1 EP1 @ 14.00h

Sadržaj:  Ova serija prikazuje priče iz divljine koje nikada ranije nisu bile prikazane. Imaćete priliku da gledate prizore iz divljine, koju čovek oblikuje već hiljadama godina unazad.

Epizoda 1: Određena vrsta kitova svake godine u proleće dolazi do obala Atlantika. Upoznaćemo se sa polarnim medvedima koji žive u šumama Kanade. Saznajte više o najvećoj prašumi u Britanskoj Kolumbiji.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala