Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Train to Busan 2: Peninsula - uskoro!
Train to Busan Presents: Peninsula je planiran je da se pojavi u bioskopima u SAD u avgustu.
6. avgust 2020.

Train to Busan 2: Peninsula - uskoro!

 

Well Go USA je otkrio da bi dugo očekivani zombi nastavak trebao da se nađe u bioskopima već 7. avgusta. To je jedan od prvih novih filmova koji bi trebao da ima premijeru kada se bioskopi ponovo otvore. Pored toga, najavlјeno je da je Shudder stekao ekskluzivna prava na streaming za film.

 
Planirano je da Peninsula bude predstavlјen u 150 bioskopa širom SAD-a i Kanade. Wel Go, takođe, želi da ponovo objavi prvobitni Train to Busan u bioskopima nekoliko nedelja kasnije u odnosu na premijeru nastavka. Te projekcije će uklјučivati ekskluzivni prvi pogled na nastavak. Well Go direktor Doris Pfardresche je to rekla u izjavi.
 
„Kada smo 2016. kupili Train to Busan, nikada nismo ni zamisljali da će se njegov uspeh proširiti van žanrovske subkulture. Sada, četiri godine kasnije, očekivano naredno poglavlјe Peninsula, trebalo bi da se probije i postigne retko viđen nivo uspeha u SAD sa stranim filmom".
 
Train to Busan 2 trejler je objavljen u aprilu. Otkrio je da će nastavak prilično da promeni stvari. Peninsula se usredsređuje na Jung-seok, vojnika koji je ranije pobegao iz obolele pustoši. On je primoran da ponovo proživi užas kad mu je uručen tajni zadatak. Misija dolazi sa dva jednostavna cilјa: povrati i preživi. Kada se njegov tim neočekivano susretne sa preživelima, njihovi životi će zavisiti od toga da li u najtežim okolnostima preovlađuju najbolјe ili najgore lјudske osobine.

Reditelј Yeon Sang-Ho predvodi nastavak, a Gang Dong-Won i Lee Jung-Hyun su zvezde. Što se tiče izdanja za streaming, Shudder namerava da ga objaviti negde početkom 2021. Međutim, tačan datum tek treba da bude otkriven. Craig Engler, Shudder-ov generalni direktor, imao je ovo da kaže:

"Peninsula je jedan od najiščekivanijih nastavka horor filmova poslednje decenije i tačno su onakva vrsta filma kakvog su članovi Shuddera-a gladni. Yeon Sang-ho je postavio lestvicu za zombi filmove sa Train to Busan i njegovom prequel-om Seoul Station, i mi smo oduševlјeni što smo dom njegovog novog remek-dela i jedinom mesto gde će lјubitelјi filmova moći da zajedno stream-uju ovu izvanrednu trilogiju".

Train to Busan bio je monstruozni hit, koji je zaradio neverovatne kritike i 92 miliona dolara na svetskoj bioskopskoj blagajni. Zbog toga je nastavak postao tražena stvar, jer su prava distribucije prodana širom sveta. Pored Peninsula, u izradi je i američki remake, u čijoj su kampanji James Wan i Gary Dauberman, iz The Conjuring franšize. AMC, Regal i Cinemark planirali su da otvore svoja vrata bioskopa kasnije ovog meseca, ali za sada nije otkriveno gde će se tačno Peninsula prikazivati i kada bi to tačno trebalo da bude zbog aktuelne epidemijske situacije.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2020 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala