Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Pixar je najavio novi film
Disney i Pixar odlučili su da nas počaste još jednom ekstremno emotivnom pričom, koja će nositi naziv "Luca", a u bioskope stiže 18. juna 2021. godine.
4. avgust 2020.

Pixar je najavio novi film

 

Prema postu na zvaničnom Twitter nalogu, film će ispričati priču o "dečaku po imenu Luka, koji doživljava nezaboravno leto u primorskom gradiću italijanske rivijere." Film o Lukinom odrastanju režiraće Enriko Kasarosa, koji je prethodno režirao kratki Pixar-ov crtać La Luna iz 2011. godine. "Luca" će slaviti neuništiva prijateljstva koja potpuno nesvesno sklapamo tokom detinjstva, što će učiniti i Luka tokom svog boravka u Italiji. Problem je u tome što je Luka zapravo morsko čudovište iz neistraženih dubina mora.

"Ovo je za mene izuzetno lična priča, ne samo zato što je smeštena na italijanskoj rivijeri gde sam i sam odrastao, već zato što je suština filma u slavljenju prijateljstsva. Veze koje sklapamo kao deca neretko formiraju ono što želimo da budemo kao odrasli ljudi, i te veze su srce Lukine priče," izjavio je Kasarosa. "Tako da, pored lepote i šarma italijanskog primorja, naš film će prikazati nezaboravnu letnju avanturu koja će iz korena promeniti Luku."
 
Luka će se pridružiti predstojećim animiranim filmovima koje Disney sprema. Međutim, Pixar-ov "Soul" je trebalo da se pojavi u bioskopima ovog leta, ali pomeren je na 20. novembar zbog pandemije. Sa njim, pomeren je i "Raya and the Last Dragon", i to za 12. mart 2021. godine kako saznajemo sa portala IGN Adria.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala