Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Počelo snimanje pete sezone serije La casa de Papel
Elle Espana piše da je upravo pandemija promenila prvobitne planove kada je reč o snimanju pete sezone ove serije.
4. avgust 2020.

Počelo snimanje pete sezone serije "La casa de Papel"

 

Pandemija koronavirusa značajno se odrazila na snimanje popularnih filmskih i televizijskih naslova među kojima je i popularna španska serija "La casa de Papel" (eng. "Money Heist") čije su prethodne četiri sezone zabeležile veliku gledanost.

 
Elle Espana piše da je upravo pandemija promenila prvobitne planove kada je reč o snimanju pete sezone ove serije.
 
Iako je okupljanje glumaca na setu bilo predviđeno za početak ove godine to se nije desilo, ali je ipak usled popuštanja rigoroznih mera konačno omogućen nastavak snimanja, a ovih dana zabeleženi su i prvi kadrovi.
 
Jedan od glavnih likova - "El Profesor" kojeg glumi Alvaro Morte na svom Instagram profilu je podelio fotografiju sa snimanja.
 
Primetno je da se glumac pridržavao propisanih mera te se pojavio s maskom uz kratak komentar "I'm back. The Professor is back" (Vratio sam se. Profesor se vratio).
 
Reakcije njegovih pratilaca nisu izostale, a s računa Netflix Espana je upućen komentar da se svi nadaju da profesor ima rešenje kako da nas izbavi iz 2020. godine. Glumac je na to odgovorio da je sada fokusiran na snimanje pete sezone.

Dogovor o nastavku serije postignut je u oktobru prošle godine, a da je sve išlo po planu, snimanje nove sezone bi se preklopilo s prikazivanjem četvrte.

Za sada je poznato da će se pored spomenutog Alvara Mortea kao profesora u petoj sezoni pojaviti i glumica Itziar Ituno koja glumi Raquel.

Producentska kuća Vancouver Media uveliko radi na svom delu projekta, ali će, kako su kazali, on zavisiti mnogo i od samog Netflixa.

Trenutno se ne može sa sigurnošću tvrditi da će peta sezona označiti i kraj ove sage, s obzirom na to da je pomenuta glumica tokom snimanja četvrte sezone izjavila da ne veruje da je to sve što će publika videti od Raquel čime je na neki način nagovestila da fanove serije "La casa de Papel" očekuje još mnogo uzbudljivih poglavlja ove priče.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2020 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala