Moj TV - TV Program za 200+ kanala
VIASAT preporucuje: 20-26. jul
Kao i svake nedelje, VIASAT kanali za VAS odvoje ono što najviše pratite, pa ni sledeća nedelja nije izuzetak!
18. jul 2020.

VIASAT preporucuje: 20-26. jul

  

PONEDELJAK 20.07.

VIASAT NATURE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG – MOĆNE REKE - S1 EP1 @ 19.45h


Sadržaj: Gigantske reke u svetu polako nestaju. Biolog Džeremi Vejd oseća potrebu da nešto preduzme tim povodom. On kreće na putovanjem po svetu kako bi otkrio istinu.

Epizoda 1:  Čuveni Gang, najcenjenija reka na svetu je u nevolji. Putujući Indijom, njegova istraga navodi ga na susrete sa lovcima na krabe u delti reke, sve do planina, u potrazi za retkim predatorom.

 

UTORAK 21.07.

TV1000 BALKAN: FILMSKO VEČE - U POTRAZI ZA LJUBAVLJU @ 21.00h


Sadržaj:
 Žena i njena ćerka se godinama sele iz jednog grada u drugi, ali njegov poslednji dom je možda sasvim drugačiji od svih ostalih.

Uloge: Dženet MekTir, Kimbrli J. Brovn, Džej O. Senders

 

SREDA 22.07.

VIASAT EXPLORE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG - SREĐIVANJE STARIH AUTOMOBILA - S1 EP1 & EP2 @ 21.50h & 22.35h

Sadržaj:  Gas Gregori i Vil Triket ostavili su svoje ozbiljne karijere po strani da bi pratili svoj san - da zarade tako što će da kupuju i prodaju kola. Baratajući ograničenim budžetom, oni se fokusiraju na vozila za koja se niko ne bi uhvatio.

Epizoda 1:  Gas i Vil su krenuli u Crnu zemlju da vide staru auto legendu. Automobil uništenog enterijera, oljuptenom farbom i zelenim patosnicama. Da li treba da ga kupe?

Epizoda 2:  Gas i Vil žele malo glamura i jure našminkanu Maydu MX-5. sve sjajno izgleda, ali čim kreću na probnu vožnju, shvataju da nije sve kao što izgleda.

 

ČETVRTAK 23.07.

 

VIASAT HISTORY: NAJBOLJE OD PREOSTALOG - DREVNE NEVEROVATNE KONSTRUKCIJE - S1 EP1 @ 22.55h

Sadržaj:  Uronićemo u inženjerske misterije koje se kriju iza najpoznatijih drevnih građevina sveta. Posmatraćemo ih kako putem satelita, tako i kroz mikroskope.

Epizoda 1: Sazidan na velikom granitnom bloku, Mont Sen Mišel čuva mnoge tajne. Uz pomoć napredne tehnologije, stručnjaci će razotkrivati ovo čudo, u potrazi za njegovim misterijama.

 

PETAK 24.07.

 

VIASAT HISTORY: NAJBOLJE OD PREOSTALOG - BERLIN 1945. - S1 EP1 @ 21.00h

Sadržaj:  Putujemo kroz vreme nazad u Berlin, u najverniju godinu posmatrano iz perspektive nemačkog naroda i savezničkih vojnika. Ovo je priča o oslobođenju, porazu i ponovnom uzdizanju.

Epizoda 1:  Putujemo kroz vreme nazad u Berlin, u najverniju godinu posmatrano iz perspektive nemačkog naroda i savezničkih vojnika. Ovo je priča o oslobođenju, porazu i ponovnom uzdizanju.

 

SUBOTA 25.07.

EPIC DRAMA: ANOTHER CHANCE TO SEE – UBISTVA U BEČU - S1 EP2 @ 21.45h

Sadržaj:  Maks Liberman, učenik Zigmunda Frojda, pomaže Oskaru Rajnhartu u istraživanju čitavog niza poremećenih ubistava, koja su se desila po poznatim kafićima i operama Beča sa početka 20. veka.

Epizoda 2:  Maksova proslava veridbe biva prekinuta vešću da se dogodio niz ubistava. Oskar hapsi osumnjičenog i dolazi do dokaza koji podržavaju njegovu krivicu, ali Maks nije uveren u to da imaju pravu osobu.

 

NEDELJA 26.07.

TV1000 BALKAN: FILMSKO VEČE - IDEMO PONOVO - DO KRAJA @ 21.00h


Sadržaj:
Bistra latino devojka transformiše se u fensi devojku iz elitnog dela grada i mora da se izbori sa takmičarski nastrojenim šefom navijačkog tima kako bi ušla u njihovu ekipu.

Uloge: Kristina Milan, Vanesa Born, Gabriela Denis

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala