Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Nova serija na RTS Planeti
Ekskluzivno na RTS Planeti - sve epizode domaće tinejdžerske serije ''Anin svet''
12. jul 2020.

Nova serija na RTS Planeti

 
Svima je dobro poznat holivudski kliše o simpatičnoj autsajderki koja želi da postane popularna i osvoji glavnog frajera u školi. To nije Ana Gavrilović. Ova šesnaestogodišnjakinja ne voli izlaske, radije bi svoje fotografije zadržala za sebe nego ih okačila na društvene mreže i jedva čeka kraj srednje škole kako bi konačno pobegla iz distopije u kojoj živi. Njen miran svet doživeće tektonske promene kada majka poželi da je 
spase od samoće i zada joj deset zadataka. ''Deset Milenijinih zapovesti'', kako ih Ana zove, trebalo bi da joj pomognu da se bolje društveno prilagodi. Ali Ana ne želi da se menja i učiniće sve da osujeti majčine planove.
 
 
Kroz 12 epizoda od 13 minuta upoznajte autentični Anin svet i otkrijte da li će glavna junakinja uspeti da postane deo društva, a ipak ostane verna sebi. Sve epizode igrane serije ''Anin svet'' dostupne su od 10. jula na RTS Planeti. Vaše je samo da, ako već niste, preuzmete aplikaciju i uživate u seriji, kada god i gde god želite.
 
Uloge tumače: Jana Nedeljković, Nađa Dulić, Đorđe Mišina, Luka Markišić, Sara Pavlović, Ilija Marković, Jelena Stupljanin, Strahinja Blažić, Martina Miljković, Ida Urošević, Katarina Čupić, Nađa Antonić i Nemanja Mikić.
 
 
Ekipu čine: direktor fotografije Milan Rakić, majstor zvuka Branko Stojanović, dizajner zvuka Ivan Troskot, montažer i grafički dizajner Bojan Filipović, scenaristi Katarina Mitrović, Mina Aleksić, Tamara Vešković i Filip Čolović, producent  Dragana Bogdanović, urednik i kreator serije Tamara Vešković i reditelj Filip Čolović.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala