Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Ekskluzivno stiže na kanal Epic Drama za centralnu i istočnu Evropu narednog meseca!
NOVO i EKSKLUZIVNO na kanalu Epic Drama, u petak 20. decembra i u subotu 21. decembra u 21:00h.
10. decembar 2019.

Ekskluzivno stiže na kanal Epic Drama za centralnu i istočnu Evropu narednog meseca!

 Iščekivana s (veoma) velikim nestrpljenjem, sjajna nova SF dramska serija, Rat svetova (u produkciji "ITV Studios" i "Mammoth Films"), biće ekskluzivno premijerno prikazana na kanalu Epic Drama širom centralne i istočne Evrope. Serija od dve epizode biće prikazana dve večeri zaredom, 20. i 21. decembra u 21:00h. Originalnu priču H. Dž. Velsa adaptirao je Piter Harns, a ova nova TV-verzija verno prenosi doba i okruženje iz prvobitne priče i prva je verzija koja se odvija u Londonu i njemu susednim okruzima za vreme kralja Edvarda VII. 

Odličnu glumačku postavu predvode Elenor Tomlinson i Rafe Spal  uz Roberta Karlajla i Ruperta Grejvsa. Rat svetova režirao je nagrađivani Kreg Viveiros, a producirala Betsan Moris Evans. Muziku je radio Ras Dejvis, kompozitor kog kritika veoma hvali, a za dizajn je zadužen nagrađivani tim dizajnera.
 
U ovoj novoj verziji pratimo Džordža (Rafe Spala) i njegovu partnerku Ejmi (Elenor Tomlinson) dok pokušavaju da se suprotstave društvu i započnu zajednički život, posle pada velikog meteora u Horsel Komonu u Sariju. Rupert Grejvs igra Frederika, Džordžovog starijeg brata, a Robert Karlajl glumi Ogilvija, astronoma i naučnika. Rat svetova iznosi nam priču o njihovom suočavanju sa sve strašnijim užasima najezde vanzemaljaca i o spasavanju sopstvenih života od neprijatelja koji im je nepojmljiv.
 
 
Elenor Tomlinson izjavljuje: “Oduševljena sam što ću se boriti protiv Marsovaca s Rafom Spalom u ovoj TV-adaptaciji Rata svetova. Već dugo sam obožavateljka rada Krega Viveirosa, te je veoma uzbudljivo stvarati ovaj svet dok je on za kormilom”. Rafe Spal pak dodaje: “Veoma sam srećan što sam deo ekipe koja će ovu omiljenu priču preneti na male ekrane. Ne mogu da zamislim bolje društvo od Krega Viveirosa, Pitera Harnsa, studija "Mammoth Screen" i svakako, veoma nadarene Elenor Tomlinson”. 
 
Režiser Kreg Viveiros  kaže: “Originalna priča H. Dž. Velsa mnogo puta je bila adaptirana za male ekrane, ali uvek je bila smeštena u savremeno (američko) okruženje. Ovo je prva verzija koja je smeštena u Londonu i susednim okruzima u vreme kralja Edvarda VII. Piterov scenario veoma vešto odaje počast prvobitnoj pripovetki, ali naš je cilj da publika uživa u modernoj i uzbudljivoj priči, i da ponudimo priču o invaziji vanzemaljaca koja će šokirati i zapanjiti gledaoce širom sveta”.
 
Piter Harns izjavljuje: „Želeo sam da napišem verziju Rata svetova koja verno prenosi raspoloženje i dušu knjige, ali koja je isto tako savremena, iznenađujuća i puna neverovatnih kombinacija: sudar naučne fantastike, istorijske drame i horora. U Velsovom romanu nema ničega prijatnog ni predvidljivog i to sam želeo da prikažem i u seriji. Imamo izuzetne glumce, brilijantnog režisera i sjajnu snimateljsku ekipu. Jedva čekam da užasavajuća priča o prvoj invaziji vanzemaljaca osvoji naše ekrane.”
 
Serija Rat svetova potresni je triler u kome nailazimo na neodoljivi sudar naučne fantastike, istorijske drame i horora i koji na vrlo živopisan način oživljava jednog od najvećih neprijatelja iz sveta književnosti.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2020 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala