Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Arcane, League of Legends stiže u 2021.
"Arcane, League of Legends" animirana serija je pomerena za 2021. godinu zbog pandemije Korona virusa.
3. jul 2020.

"Arcane, League of Legends" stiže u 2021.

 Zamenik direktora u Riot Games za IP i Creative Development, Greg "Ghostcrawler" Street, postovao je zvaničnu poruku na blogu studija u sredu, i objasnio da je tim doneo odluku da pomeri premijeru Arcane sa kraja 2020. na za sada neizvestan datum 2021.

"Svi u kompaniji Riot su tužni," kaže on. "Željno smo očekivali da vam ponudimo seriju ove godine, ali moramo da nađeno balans između želje i uzbuđenja oko serije sa brigom o sigurnosti našeg tima i partnera. Naš izmenjeni plan je da pomerimo premijeru Arcane za 2021, a uskoro ćemo objaviti još informacija."

Street je nakon toga pojasnio neke od komplikacija rada od kuće na nečemu kao što je na primer produkcija. Konkretno, osvrnuo se na izazov da se tokom skype razgovora ostvari ista kreativna energija kao kada se radi u studiju, i naveo da je to bio jedan od glavnih problema za tim, pored tehničkih problema.

"Kreativni razvoj i produkcija su teški, posebno u svetu gde ne možete videti svoje kolege, priznao je. Sada imamo video sastanke koji pomažu, ali oni nisu zamena za boravak u sobi u kojoj zaista možemo da pokrenemo kreativnu energiju. Kombinujte ove probleme, zajedno sa tehničkim poteškoćama u proizvodnji na međunarodnom nivou i problem postaje mnogo veći. "

Izvor: Adria IGN
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala