Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Jurassic World 3 otvara sezonu snimanja
Universal Studios-ov "Jurassic World: Dominion" će nastaviti sa snimanjem od nedelje 6. juna u UK nakon što je produkcija prekinuta zbog pandemije.
3. jul 2020.

"Jurassic World 3" otvara sezonu snimanja

 

Ovo će biti prvi veliki Holivudski film koji će nastaviti sa snimanjem u UK, a Universal će potrošiti dodatnih $5 milion na zaštitne mere.

“Plan je da se nastavi sa snimanjem početkom ili sredinom jula,” rekao je Universal insajder.

Zvezde ove franšize Chris Pratt i Bryce Dallas Howard, vratili su se u US nakon što je produkcija prekinuta, a sada će se vratiti u UK gde će morati da provedu dve nedelje u karantinu, kako lokalni zakoni nalažu. Jurassic World: Dominion je imao četiri nedelje završene od planiranih dvadeset, kada je produkcija otišla na pauzu u martu.

Universal će takođe angažovati privatnu bolnicu za potrebe produkcije. Kako Deadline objašnjava: "Mere bezbednosti će uključivati usluge privatne bolnice; Covid trening za celu postavu i ekipu; dežurne doktore na setu, medicinske sestre, i prostorije za izolaciju; 150 stanica za dezinfekciju; sveko veče dezinfekciju seta; više od 1,800 bezbednosnih znakova koji će se postaviti oko Pinewooda; kao i ‘zelene zone’ za glumce i ekipu. Maske će biti obavezne za sve osim za glumce za vreme snimanja."

Režiser i jedan od pisaca je Colin Trevorrow, koaji je za Jurassic World: Dominion rešio da okupi ponovo ekipu kako iz Jurassic World tako i iz klasičnih Jurassic Park filmova, uključujući Chris Pratta, Bryce Dallas Howard, Omar Sy, Sam Neill, Laura Dern, i Jeff Goldbluma, kako saznajemo sa portala Adria IGN.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala