Moj TV - TV Program za 200+ kanala
VIASAT preporucuje: 6-12. jul
Na VIASAT kanalima u nedelji što nam predstoji ,možete pogledati raznovrstan program.
2. jul 2020.

VIASAT preporucuje: 6-12. jul

  

PONEDELJAK 06.07.

VIASAT HISTORY: NAJBOLJE OD PREOSTALOG – TITANIK – PRIČE IZ DUBINE - S1 EP1 @ 22.00h


Sadržaj:
 Spremili smo za vas priče o morskim dubinama Atlantskog okeana. Jedinstvena kolekcija predmeta sačuvanih sa potonulih brodova pripoveda priče o ljubavi, sudbini i herojskim delima.

Epizoda 1:  Saznaćemo više o Isidoru i Idi Štraus, o Adergulu XIV, i o Džordžu Rozenšajnu i Gertrudi Mejbl Torn, koji su zbog ljubavi rušili predrasude.


UTORAK 07.07.

EPIC DRAMA: LETO POSVEĆENO ZLOČINIMA - VAVILON BERLIN - S1 EP1 @ 22.40h

Sadržaj:  Berlin dvadesetih godina je metropola za one sa talentom i ambicijom, za one koji grizu. Ali ispod sjajne površine, siromašni sloj pokušava da sebi obezbedi bolji život.

Epizoda 1:  Inspektori Bruno Volter i Gereon Ret prave raciju u studiju porno producenta Johana Keniga. U međuvremenu, mlada Šarlot Riter pokušava da svojoj porodici obezbedi bolji život.

 

SREDA 08.07.

VIASAT EXPLORE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG - MARATON – POMOĆ NA PUTU - S1 @ 21.00h


Sadržaj:  Otvaramo pred vama svet kamiona koji mogu da odvuku ili podignu najteže mašine na putu. Pratimo uspone i padove muškaraca i žena koji se suočavaju sa prevrtanjima kamiona, sudarima i kvarovima. Oni su spremni za akciju, u svako doba dana i noći i bore se sa svakakvim problemima kako bi obezbedili sigurnost na putu.

 

ČETVRTAK 09.07.

VIASAT NATURE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG MOĆNE REKE - S1 EP1 @ 18.50h

Sadržaj:  Gigantske reke u svetu polako nestaju. Biolog Džeremi Vejd oseća potrebu da nešto preduzme tim povodom. On kreće na putovanjem po svetu kako bi otkrio istinu.

Epizoda 1:  Čuveni Gang, najcenjenija reka na svetu je u nevolji. Putujući Indijom, njegova istraga navodi ga na susrete sa lovcima na krabe u delti reke, sve do planina, u potrazi za retkim predatorom.

 

PETAK 10.07.

EPIC DRAMA: LETO POSVEĆENO ZLOČINIMA – ČUVARI LEDA - S1 EP1 & EP2 @ 21.00h & 21.45h

Sadržaj: Radnja je smeštena u Njujorku, neposredno pred Linkolnovo ubistvo. Zločin cveta u surovom irskom delu grada, uprkos tome što je na čelu lokalne policije veliko ime kao što je general Brendan Donovan.

Epizoda 1:  17. septembar, 1864: Detektiv Kevin Korkoran istražuje ubistvo mlade devojke u kraju Fajv Points, najgoroj rupi Amerike, a stvar je utoliko gora što ga pogađa i na ličnom nivou.

Epizoda 2:  21. septembar, 1864: Korporak dobija dojavu o osobi iz njegove prošlosti, koja možda ima informaciju o tragičnom gubitku njegove porodice. Ipak, ono što saznaje, ne pomaže dovoljno.

 

SUBOTA 11.07.

VIASAT NATURE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG – NAJDIVLJI OPSTANAK - S2 EP1 & EP2 @ 12.15h & 13.10h


Sadržaj
:  Ova serija o ponašanju životinja istražuje neverovatne živote i fenomene iz divljine. Serija je informativna, kreativna i dramatična, a kroz nju otkrivamo bogat i raznovrstan svet životinjskog ponašanja. Od najmanjih paukova do divova iz okeana. Od sofisticiranih tehničkih instrumenata do noćnih adaptacija, sve smo pokrili. Otkrivamo najneverovatnije načine na koje životinje pronalaze hranu, izbegavaju smrt, pronalaze partnera i svete se.

Epizoda 1:  Otkrijte kako su neke od najneverovatnijih životinja upravo i najmanje životinje. Ova epizoda vodi vas duboko u prašume, ispod okeana i preko nepreglednih pustinja.

Epizoda 2: Za gigante iz prirode, ti što su najveći može da bude i prednost i mana. Pogledajte zanimljivu priču o tome kako giganti iz prirode savlađuju svoje velike probleme.

 

NEDELJA 12.07.

TV1000 BALKAN: FILMSKO VEČE – KRALJ ŠKORPIJA @ 21.00h


Sadržaj:
Pustinjski ratnik se diže protiv zle armije koja uništava njegovu domovinu. On zarobljava ključnu neprijateljsku čarobnicu, vodi je duboko u šumu i sprema se za konačni okršaj. 2002

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala