Moj TV - TV Program za 200+ kanala
VIASAT preporucuje: 29. jun-5. jul
Šta nas sledeće nedelje očekuja na VIASAT kanalima?
25. jun 2020.

VIASAT preporucuje: 29. jun-5. jul

  

PONEDELJAK 29.06.

VIASAT NATURE: NAJBOLJE OD PREOSTALOGDIVLJA ŠRI LANKA @ 17.15h

Sadržaj: Ovaj dokumentarac prikazuje raznovrsni i šareni divlji svet Šri Lanke. Leopardi, šakali i krokodili su najveći predatori, ali u ovoj zemlji žive i neke od najređih vrsta na planeti.

 

UTORAK 30.06.

VIASAT HISTORY: NAJBOLJE OD PREOSTALOG - PLEMSTVO, BRITANSKA ARISTOKRATIJA I NACISTI @ 21.00h


Sadržaj:
Britanska kraljevska porodica oduvek je bila simbol otpora prema nacistima. Ovaj program predstavlja novi materijal, koji ukazuje na to da je kraljevska porodica simpatisala nacionalni socijalizam.

 

SREDA 01.07.7

EPIC DRAMA: NAJBOLJE OD PREOSTALOG - 54 SATA - S1 EP1 & EP2 @ 21.00h & 22.30h

Sadržaj sezone:  Jednog toplog letnjeg dana, oružana pljačka kreće pogrešnim putem. Dva gamgstera uzimaju za taoca ceo autobus, a potraga za njima pretvara se u katastrofu.

1. deo: Ovo je serija iz dva dela, zasnovana na istinitoj priči i govori o taočkoj krizi koja je 1988. godine potresla Nemačku. Dva pljačkaša upadaju u banku sa namerom da uzmu taoce.

2. deo: Ova serija iz dva dela zasnovana je na istinitoj talačkoj krizi iz 1988. godine, koja je šokirala Nemačku. Situacija eskalira kada dva pljačkaša begunca otimaju autobus pun putnika u Gladbeku.

 

ČETVRTAK 02.07.77

VIASAT HISTORY: NAJBOLJE OD PREOSTALOG - MARATON – KRAJ IMPERIJE - S1 OD 13.20h

Sadržaj sezone:  Voditelj emisije je filmadžija i istoričar Dejvid Adams. Ova serija na inovativan i drugačiji način istražuje kraljevske dinastije iz prošlosti, koje su doživele velike krahove.

 

PETAK 03.07.

TV1000 BALKAN: FILMSKO VEČE - PREMIJERA – RISKANTAN POSAO @ 21.00h

Sadržaj: Tinejdžer iz Čikaga traži način da se zabavi kod kuće, dok su mu roditelji odsutni, ali situacija vrlo brzo izmiče kontroli.

Uloge: Tom Kruz, Rebeka De Mornaj, Džo Pantolijano

 

SUBOTA 04.07.7

VIASAT NATURE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG - DIVLJA AUSTRALIJA - S1 EP1 @ 21.40h

Sadržaj sezone: Istražite sve ono neobično, divlje i uvrnuto od Australije. Uz pomoć prelepih video zapisa i pojašnjenja eksperata, krenućemo u uzbudljivo putovanje kroz prirodni svet.

Epizoda 1: Lepota australijske obale zaista je inspirativna. Ali ova zemlja poznata je po još nečemu. U ovoj epizodi prisustvovaćete najstrašnijim napadima ajkula u Australiji.

 

NEDELJA 05.07.07

VIASAT EXPLORE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG - MARATON - AUSTRALIJSKI LOVCI NA ZLATO - S2 OD 17.10h

Sadržaj sezone: Australijski lovci na zlato vraćaju se sa novom sezonom. Sanjare opsednute zlatom čeka još teža sezona, prepuna velikih rizika i još većih nagrada. Ovogodišnji tim čine različiti likovi, od harizmatičnih lovaca na zlato, do raznih ljudi koje susreću. Sa njima imamo uvid u to kako izgleda život u potrazi za zlatom; susreti porodica i prijatelja, zajednički snovi, daju nam novu dimenziju života na zlatnim poljima.  

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala