Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Jedan od Bikovićevih projekata uključuje Džoni Depa
Džoni Dep će pozajmiti glas liku Džoniju Pafu u novoj animiranoj seriji Puffins, italijanske kuće Iervolino Entertainment, kompanije.
24. jun 2020.

Jedan od Bikovićevih projekata uključuje Džoni Depa

 

Puffins će biti serija koja se sastoji od 250 petominutnih epizoda, a prati avanture grupe slatkih ptičica, koje služe moržu Otou.

"Serija šalje pozitivne poruke time što će se baviti temama kao što su polna i rasna jednakost i zaštita životne sredine", navodi se u saopštenju Iervolino Entertainemnt-a.
 
Dep i Iervolino su nedavno sarađivali na filmu Čekajući varvare Čira Gvere, blokbastera u koprodukciji sa drugim velikim studijima kao što su Warner Bros i Universal, koji će izaći na zahtev platformama i digitalnim kablovskim platformama počev od avgusta 2020. godine. U ostvarenju glume i Mark Rajlans i Robert Patinson.
 
"Veoma smo srećni što ćemo sarađivati sa Džonijem po drugi put", izjavio je Andrea Iervolino i dodao:
 
Eksperimentisanje sa novim avangardnim projektom kao što je ova kratkometražna serija, zajedno sa Džonijem, dodatno me je uverila da nastavim da isprobavam eksperimentalne žanrove i formate. Zahvalan sam Džoniju koji je iskazao poverenje u ovaj projekat, deleći svoje ideje i dodajući umetničku vrednost seriji Puffins.
 
Puffins će producirati Iervolino Entertainment Studios Rome i Iervolino Studios Serbia, gde je kompanija nedavno ostvarila dogovor sa lokalnom firmom Archangel Digital Studios.
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2020 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala