Moj TV - TV Program za 200+ kanala
VIASAT preporucuje: 8-14. jun
U nedelji koja predstoji , na VIASAT kanalima možete pogledati sledeće filmove i serije koje smo spremili kao preporuku.
28. maj 2020.

VIASAT preporucuje: 8-14. jun

 

PONEDELJAK 08.06.

VIASAT HISTORY: NOVO! PREMIJERA SEZONE - MEGAPOLIS: OTKRIVANJE DNEVNOG SVETA - S1 EP1 @ 22.00h

Sadržaj sezone: Atina, Aleksandrija, Tikal i Rim. Ovi legendarni gradovi ubrajaju se među najpoznatija svetska arheološka nalazišta. Kako su postali centri znanja i pronalazaka.

Epizoda 1:  Atina je podignuta na napuštenoj zemlji, 3 000 godina p.n.e, ali je uspela da postane jedan od najvećih drevnih gradova u 5. veku. 


UTORAK 09.06.

VIASAT EXPLORE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG – ZELENA GROZNICA - S4 EP9 & EP10 @ 21.00h & 21.25h

Sadržaj sezone:  Ovo je presudna godina u lovu na žad. Porodica je odlučila da napusti investitore i sada u traganje za žadom ulažu sopstveni novac. Ipak, kada Klaudija pokuša da ubrza stodnevnu sezonu potrage za žadom, Majka Priroda je vraća kući.

Epizoda 9:  Klaudijina ekipa ispituje svoje granice, pošto imaju veliki zadatak da isele svoj kamp na drugu lokaciju. Svi polako pucaju po šavovima kada bolest zahvata kamp, kao i nesnosni talas vrućine.

Episode 10:  Džoš treba da savlada težak i nestabilan teret na putu do nove lokacije za kamp i nekako se odvaja od konvoja. Noć provodi sam, a Robin i Klaudija nastavljaju dalje ka novom mestu gde će se kopati.

 

SREDA 10.06.

VIASAT HISTORY: NOVO! PREMIJERA SEZONE – DREVNE NEVEROVATNE KONSTRUKCIJE - S1 EP1 @ 22.00h

Sadržaj sezone:  ronićemo u inženjerske misterije koje se kriju iza najpoznatijih drevnih građevina sveta. Posmatraćemo ih kako putem satelita, tako i kroz mikroskope.

Epizoda 1: Sazidan na velikom granitnom bloku, Mont Sen Mišel čuva mnoge tajne. Uz pomoć napredne tehnologije, stručnjaci će razotkrivati ovo čudo, u potrazi za njegovim misterijama.

 

ČETVRTAK 11.06.

VIASAT NATURE:  NOVO! PREMIJERA SEZONE VELIKE AJKULE @ 20.35h Sadržaj:  Profesor Janis Papastamatiou otkriva kako velike ajkule uspevaju da prežive i opstanu u okeanima. Profesor se sprema da se susretne sa njima bez zaštitne opreme, oči u oči. Sa ciljem da sazna kako ajkule preživljavaju, sakuplja informacije sa postavljenih kamera.

 

PETAK 12.06.

EPIC DRAMA: NAJBOLJE OD PREOSTALOG - ELIZABETA I - S1 EP2 @ 21.00h

Sadržaj sezone:  Drama o Elizabeti I, sa prvoklasnom postavkom glumaca: Oskarovka Helen Miren (Elizabeta) i Džeremi Ajrons (Erl od Lajsestera) glume uz Hjua Densija, koji igra Erla od Eseksa. Zamišljena kao priča o Kraljici devici u njenim poznim godinama, serija oslikava Elizabetin unutrašnji konflikt između njene dužnosti i osećanja njenog srca, njene propale ljubavne veze i probleme moćne i nezavisne žene, koja se bori da opstane u svetu kojim dominiraju muškarci.

 

SUBOTA 13.06.

VIASAT NATURE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG- DIVLJI FILIPINI NAJDŽELA MARVINA - S1 FROM 15.40h

Sadržaj sezone:  Mnoga stvorenja koja žive na Filipinima nikada ranije nisu snimljena kamerom. Ova serija koristi vrhunsku tehniku da otkrije neverovatna prirodna bogatstva Filipina.

Epizoda 1:  Luzon je najveće ostrvo na Filipinima, koji su zemlja kontrasta, od urbane Manile, do velikih skrivenih šuma. Najdžel se susreće sa stvorenjima koja žive u ovim predelima.

Epizoda 2: Najzapadnije ostrvo u arhipelagu, Palavan je poznat kao poslednja granica. Najdžel će istražiti  njegove stare prašume, drene obale, koralne grebene i neverovatna podvodna blaga.

Epizoda 3: Ostrva Mindanao, Bohol i Sebu predstavljaju dom raznovrsnim stvorenjima i pejzažima. Najdžel nas upoznaje sa Čokoladnim brdima, sa čudnim nasipima razloženih korala, kao i sa čuvenom planinom Apo.

 

NEDELJA 14.06.

TV1000 BALKAN: FILMSKO VEČE - PROKLETNICI @ 21.00h

 

 
Sadržaj:
 U Francuskoj koju su okupirali nacisti, grupa jevrejsko-američkih vojnika, poznatih pod imenom "Prokletnici" bivaju odabrani da šire strah kroz Treći rajh, tako što će brutalno ubijati naciste.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala