Moj TV - TV Program za 200+ kanala
VIASAT preporucuje: 1. jun - 7.jun
Za svakoga po nešto! Nedeljne preporuke za vaše omiljene emisije, serije i filmove, samo na VIASAT kanalima!
21. maj 2020.

VIASAT preporucuje: 1. jun - 7.jun

 

PONEDELJAK 01.06

VIASAT HISTORY: NOVO – PREMIJERA SEZONE MISTERIJE U MUZEJU - S12, EP1 @ 20.05h

Sadržaj sezone:  Muzeji pokazuju čudesna blaga iz prošlosti, a iza svakog artefakta je priča koju vredi ispričati i tajne koje čekaju da ih otkrijete - priče prepune skandala i misterija, ubistava i intriga.

Epizoda 1: Don Vildman istražuje heroja koji je povezan sa kidnapovanjem u Severnoj Koreji, zlatni prsten koji je bio simbol slobode jednog roba i društvenu igru iz 19. veka, koja je bila prva igra takve vrste.


UTORAK 02.06

VIASAT NATURE: NOVO – NASTAVAK PREMIJERNE SEZONE – ŽIVOTINJSKI SUSRETI - S1, EP3 @ 20.00h 

Sadržaj sezone:  Amaterski i profesionalni snimatelji oduvek nastoje da snime život u divljini, u svom najprirodnijem izdanju. Ali i priroda ume ponekad da iznenadi, a sve to biva zabeleženo kamerom.

Epizoda 3: Jasmin Tadžik je očarana time kako leopard jednim pokretom uspeva da ubije jednu od impala koje se kreću ispod drveta.


SREDA 03.06

TV1000 BALKAN: FILMSKO VEČE – MIŠEL I OBAMA @ 21.00h


Sadržaj:
 Priča je smeštena u jedno letnje popodne, 1989. godine, kada je budući predsednik Amerike, Barak Obama, odveo buduću Prvu damu Amerike, Mišel Obamu, na pri sastanak u Čikagu.

 

ČETVRTAK 04.06

VIASAT HISTORY: NAJBOLJE OD PREOSTALOG - EVA BRAUN: ŽIVOT I SMRT SA FIREROM - S1, EP1 @ 21.00h


Sadržaj
:  30. aprila, 1945, zajedno sa Adolfom Hitlerom je oduzela sebi život, u bunkeru ispod kancelarske kancelarije u Berlinu. Dan ranije Eva Braun, Hitlerova dugogodišnja ljubavnica postala je njegova žena.

Epizoda 1: Prema rečima njenog biografa, iza radosti Eve Braun krila se žena koja je bila neverovatno odlučna i koja je sa neviđenom upornošću stremila ka ciljevima, sve do svog poslednjeg utočišta - smrti.

 

PETAK 05.06

EPIC DRAMA:  NAJBOLJE OD PREOSTALOG - ELIZABETA I - S1, EP1 @ 21.00h

Sadržaj: Drama o Elizabeti I, sa prvoklasnom postavkom glumaca: Oskarovka Helen Miren (Elizabeta) i Džeremi Ajrons (Erl od Lajsestera) glume uz Hjua Densija, koji igra Erla od Eseksa. Zamišljena kao priča o Kraljici devici u njenim poznim godinama, serija oslikava Elizabetin unutrašnji konflikt između njene dužnosti i osećanja njenog srca, njene propale ljubavne veze i probleme moćne i nezavisne žene, koja se bori da opstane u svetu kojim dominiraju muškarci.

Epizoda 1: Elizabeta I ujedinila je naciju podeljenu religioznim sukobima, porazila je Špansku Armadu i, nakon vladavine duge četrdeset pet godina, umrla postavši jedan od najomiljenijih vladara Engleske.

 

SUBOTA 06.06

VIASAT NATURE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG – DIVLJI BRAZIL - S1 FROM 15.40h

Sadržaj sezone:  Neverovatna serija koja prikazuje ono najbolje iz prirode Brazila. "Divlji Brazil" pruža bliži i nezaboravan uvid u ovu uzbudljivu i živahnu zemlju.

 

NEDELJA 07.06

VIASAT EXPLORE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG AUSTRALIJSKI LOVCI NA ZLATO - S4, EP1 @ 16.25h

Sadržaj sezone: Četvrta sezona serije "Australijski lovci na zlato" prati novi tim koji kreće iz države Viktorija. Oni tragaju za komadima zlata vrednim milion dolara i znaju da se nalaze na nalazištu koje se smatra najvećim na planeti. Dok novajlije tragaju za velikim plenom, iskusni tragači stvaraju nove operacije, tragaju za novim nalazištima i kreću dublje ka severu, ka ekstremnim nalazištima zlata u Zapadnoj Australiji. Na tom putu sreću se sa otrovnim zmijama, strašnom vrućinom, kradljivcima zlata i konkurencijom. Lovci na zlato moraju da ulože veće napore nego ikada, kako bi se borili sa ekstremima i sa manjkom novca, kao i da bi ostvarili svoje sezonske ciljeve.

Epizoda 1: Lovci na zlato investiraju u novo nalazište, a novi tim iz Viktorije traga za komadima od milion dolara. Zlatni Cigani se vraćaju i žele da dođu do plena.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala