Moj TV - TV Program za 200+ kanala
VIASAT preporucuje: 25. maj - 31. maj
Nedeljna preporuka za vas na VIASAT kanalima!
16. maj 2020.

VIASAT preporucuje: 25. maj - 31. maj

PONEDELJAK 25.05

VIASAT HISTORY: NOVO – PREMIJERA SEZONE – VEŠTICE IZ SALEMA - S1, EP1 @ 22.00h

Sadržaj sezone: Suđenje vešticama iz Salema dovelo je do pogubljenja 20 žena. Bavićemo se društvenom histerijom koja je dovela do masovnih hapđenja, senzacionalizovanih suđenja i javnih bešenja na gradskom trgu.

Epizoda 1:  Rana 1692. godina. Nešto što je započelo kao igra dolazi do toga da postaje optužba za veštičarenje protiv onih koji nisu iz Salema. Ovo je dovelo do hapšenja, suđenja i smrti mnogih nedužnih.


UTORAK 26.05

VIASAT HISTORY: NAJBOLJE OD PREOSTALOG KAKO JE PUT SVILE STVORIO SVET - OD 10.55h


Sadržaj sezone: Put svile je jedan od najvećih poslovnih poduhvata čovečanstva. Hiljadama godina ovaj trgovinski put između istoka i zapada duboko je uticao na tok istorije na teritoriji Evroazije. Trgovinski poslovi na Putu svile doprineli su nastanku i propasti mnogih carstava, potpomogli su brojne revolucije i uticali na svet raznih civilizacija. Čovečanstvo u obliku u kome postoji danas, kao i sve stvari koje smo stvorili, postoje upravo zahvaljujući Putu svile. Putujte sa nama kroz vreme kako biste saznali više o evoluciji drevnog ratovanja, o užasnoj Crnoj smrti. Upoznajte se sa burnim posledicama inovacija i proživite radikalne društvene promene. Pođite sa nama na zanimljivo istorijsko putovanje kroz Evroaziju i zaronite u magične priče o ovom poznatom trgovinskom putu. Saznajte kako je Put svile stvorio svet.

SREDA 27.05

EPIC DRAMA: NAJBOLJE OD PREOSTALOG - POLDARK - S1, EP1 @ 21.55h

Sadržaj sezone:  Otac mu je mrtav, imanje mu se raspada, a njegova bivša devojka verila se sa njegovim rođakom Frensisom. Kada se Ros Poldark, 1783. godine, vraća iz Američkog rata za nezavisnost u rudnike Korniša, shvata da se mnogo toga promenilo. Odlučan u tome da vrati očevo nasleđe i da pomogne stanovništvu u svom selu, vrlo brzo upada u nevolju, pokušavajući da pomogne Demelzi, devojci sa ulice, i da povrati kontrolu nad rudnicima, suprotstavljajući se, pritom, svom suparniku, pohlepnom i arogantnom Džordžu Vorleganu.

Epizoda 1: Drama iz epohe, čija je radnja smeštena u 80. god. 18. v. Ros Poldark se vraća iz rata. Zatiče svoje imanje uništeno, a njegova verenica treba da se uda za njegovog rođaka. Može li da počne ispočetka?

ČETVRTAK 28.05

VIASAT NATURE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG – LJUBIMCI PREDATORI - S1, EP3 @ 22.30h

Sadržaj sezone:  Da li su neki vlasnici ljubimaca prešli granicu držeći divlje životinje u kući? Serija prikazuje neobične ljubimce i faktor opasnosti koje njihovi vlasnici video kao prednost, a ne negativnu stvar.

Epizoda 3: Upoznaćemo Džil i njenu porodicu životinja, koje žive u prihvatilištu koje prima mnoge egzotične životinje. A tu je i Geri, hrabri vlasnik reptila.

PETAK 29.05

VIASAT EXPLORE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG – GARAŽA POSLEDNJA STANICA - S1, EP6 & EP7 @ 21.00h & 21.25h

Sadržaj sezone:  Serija "Garaža Poslednja stanica" bavi se ekipom veštih mehaničara, koji rade u porodičnoj garaži, u Nort Vest Riveru, mestu koje se nalazi na najudaljenijoj tački kojoj se može prići, na istočnoj obali.

Epizoda 6:  Lovac ima potrebu za vožnjom po tankom ledu, pa unajmljuje garažu da mu napravi adekvatno vozilo. Majstori smatraju da bi, za početak, pričvršćivanje motora aviona, za lagano vozilo, bila dobra ideja.

Epizoda 7:  Nakon spašavanja lokalnog lovca na krzna, koji se zaglavio u blatu, momci u tom događaju vide priliku da mu naprave specijalan kamion i tako se postaraju da se ovo više nikada ne ponovi.

SUBOTA 30.05

TV1000 BALKAN: FILMSKO VEČE - VRTOGLAVICA @ 21.00h

Sadržaj:  Bivši policijski detektiv zarobljen je između borbe sa unutrašnjim demonima i privlačnosti koju oseća prema jednoj lepoj ženi.

NEDELJA 31.05

VIASAT NATURE: NAJBOLJE OD PREOSTALOG SVET PRIRODE: UPOZNAJTE MAJMUNE @ 19.00h

Sadržaj: Fasciniran crnim makakeima, snimatelj Kolin Steford Džonson posetio je pre 25 godina Sulavezi, a sada se vraća na isto mesto. Ono što otkriva, vodi ga put mnogo većeg putovanja, nego što se nadao.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala