Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Uskoro počinje snimanje serije Gospodar prstenova
Na Novom Zelandu, gde će snimanje serijala, čiji je budžet čitavih milijardu dolara, početi u toku februara, glumci uveliko čitaju scenario.
1. februar 2020.

Uskoro počinje snimanje serije "Gospodar prstenova"

 

Dugo se priča o snimanju TV serije "Gospodar prstenova", a prethodne glasine da će glumci Robert Aramajo, Ovejn Artur, Ema Horvat i Markela Kavenah dobiti uloge u njoj, dobile su i zvaničnu potvrdu.

Tako će Aramajo, poznat po ulozi mladog Neda Starka u „Igri prestola“, igrati Beldora u predstojećem ostvarenju.

Vernon Sanders, šef Amazonove sekcije za TV program, kaže da glumce za pojedine glavne uloge tek treba da odaberu, ne želeći pritom da nagovesti koga eventualno ima u vidu.

Glavni producenti, Džej Di Pejn i Patrik Mek Kej dali su više informacija.

- Nakon opsežne potrage sprovedene širom sveta, sa zadovoljstvom možemo da predstavimo prvu grupu odličnih glumaca koji će zaigrati u Amazonovoj novoj seriji. Ovi izvanredno talentovani ljudi nisu samo obični glumci već i novi članovi kreativne porodice koja treba da oživi jedan izmaštani svet i predoči ga publici na najbolji mogući način - izjavio je duo.

Iako se siže novog serijala drži u strogoj tajnosti, ipak je otkriveno da će se serija baviti i pričom koja prethodi "Družini prstena", kako izveštava portal Telegraf

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala