Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Premijera nove mini-serije Katarina Velika
Premijera nove mini serije „Katarina Velika“ (CATHERINE THE GREAT) 3. oktobra na HBO GO-u sa Helen Miren i Džejsonom Klarkom u glavnim ulogama.
1. oktobar 2019.

Premijera nove mini-serije "Katarina Velika"

 

Nova četvorodelna drama „Katarina Velika“ (Catherine the Great), sa Helen Miren i Džejsonom Klarkom u glavnim ulogama, imaće premijeru 3. oktobra, kada će sve epizode postati dostupne putem HBO GO usluge videa na zahtev. Serija će takođe biti emitovana na HBO kanalu, gde je premijera zakazana za 4. oktobar u 20.00h.

Katarina Velika“ se bavi političkim i seksualnim intrigama na dvoru najmoćnije žene monarha u istoriji. Katarina (Helen Miren) je imala vrhovnu vlast u Rusiji gotovo polovinu 18. veka – odlučna, nezavisna, briljantno inteligentna i seksualno slobodna, predstavljala je definiciju savremene žene. Mini-serija prati Katarinu do kraja njene vladavine kroz strastvenu aferu s ruskim vojnim komandantom, Grigorijem Potemkinom (Džejson Klark). Usred skandala, intrige i kolosalnog sukoba, ovo je priča o opsesivnoj ljubavi. U nemogućnosti da se javno venčaju i čuveni po svom bludu, razvili su jedinstven i blizak odnos, pobeđujući neprijatelje i formirajući Rusiju kakvu znamo danas.
 
Serija je HBO i Sky koprodukcija, a režirao ju je Filip Martin, dok scenario potpisuje Najdžel Vilijams. Izvršni producenti su Helen Miren, Filip Martin, Dejvid Tompson, Čarli Patinson i Kristin Hili. 
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2020 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala