Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Stari neprijatelji postaju prijatelji i zajedničkim snagama spašavaju svet
Njihov rat prekinuo je neočekivani savez jer ovog leta stari neprijatelji kreću u zajedničku misiju – spašavanje njihovog sveta.
21. avgust 2019.

Stari neprijatelji postaju prijatelji i zajedničkim snagama spašavaju svet

 
Rat se možda prekinuo, ali fantastična zabava i humor ne, a koliko dobro najdraže ljute ptice mogu nasmejati saznajte u bioskopima.
 
U filmu "Angry Birds film 2" rat, koji između ptica i svinja i dalje traje, biva prekinut s pojavljivanjem treće, zajedničke opasnosti. Naši poznati junaci Crveni, Žuti i Bomba sreću se s potpuno novim neprijateljem koji želi preuzeti ostrvo. Ovaj put ptice i svinje moraju sarađivati jer jedino zajedničkim snagama mogu pobediti pretnju koja im se približava. Hoće li u tome uspeti ili će ih njihove međusobne razmirice u tome sprečiti otkriće film o pticama koje obožavamo da ljutimo.

Angry Birds ekranizacija je jedne od najpopularniji video igara svih vremena, a svoj prvi filmski uspeh ostvarila je 2016. godine kada je originali film iza sebe ostavio velik broj zadovoljnijih gledaoca, onih malih ali i onih većih te je ostvario svetsku zaradu od preko 350 miliona dolara.
 
Naime, "Angry Birds Film" se od početka postavio kao film za celu porodicu i sve generacije pa se od njegovog nastavaka ne očekuje ništa manje. Živahan, živopisan i izrazito humorističan animirani filmski naslov koji će nas nasmejati, ali i nečemu naučiti jer ovaj neočekivani savez bivših neprijatelja protkan je životnim poukama.
izvor: prolog i drugi.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentarisanja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vesti
Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uslovi korišćenja  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored Moj TV - TV Program za 200+ kanala